Γράφει ο Αντίοχος.
Άρθρο με τον αινιγματικό τίτλο «Προφητείες», έγραψε στο χθεσινό φύλλο του καθεστωτικού «Βήματος» ο διευθυντής του Αντώνης Καρακούσης. Το άρθρο είναι «προφητικό» και επικαλείται εκτιμήσεις «παλαιού της πολιτικής» στον γράφοντα, αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε πρόκειται για σχέδια επί χάρτου για το μέλλον της χώρας, που κάνει η ελληνόφωνη πολιτικο-οικονομική ολιγαρχία του τόπου, σε συνεργασία με τους ξένους αφέντες.
Σε κάποιο σημείο «προφητεύει» και το εξής: «Σε λίγο στα δεξιά του Σαμαρά θα υπάρξει νέο σχήμα να καλύψει την αδυναμία των χρυσαυγιτών και των ΑΝΕΛ, που δεν έχουν τα πνευματικά εφόδια να ανταποκριθούν στην ευκαιρία…».
Με λίγα λόγια, το «Βήμα» προαναγγέλλει ότι η ξενοκρατία έχει αποφασίσει να φτιάξει ένα μαϊμού «ακροδεξιό» κόμμα-δόλωμα, για να τσιμπήσουν οι αγανακτισμένοι και εξαθλιωμένοι από τα Μνημόνια πατριώτες ψηφοφόροι και να επανέλθουν (από σπόντα…) στη θανάσιμη αγκάλη του συστήματος. Εύκολο να το λένε, δύσκολο να το καταφέρουν, ειδικά υπό τις σημερινές συνθήκες, που ο κόσμος έχει ξυπνήσει για τα καλά. Σε κάθε περίπτωση, να γνωρίζετε πως οτιδήποτε «πατριωτικό» εμφανιστεί προσεχώς στην πολιτική πιάτσα, θα είναι στημένη κατάσταση από το σύστημα! Και θα αντιμετωπισθεί αναλόγως…

πηγή: ethnikismos.net