Απάντηση απ' τον Κaratheodori στην επιστολή ενός αναγνώστη του taxalia, ο οποίος μας αράδιασε ένα σωρό συκοφαντίες, δίνοντας έτσι το μήνυμα της έναρξης ενός νέου ακηρύχτου πολέμου εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη, όσο πλησιάζουμε στις νέες εκλογές.

Ο αναγνώστης, ονόματι Βίκτωρας (κάνει καλά τη δουλειά του ο συνονόματος του σκύλου του πρωθυπουργού), αηδιασμένος από την "αυτογελιοποίηση" του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., μας παραθέτει τους λόγους που ο πρωθυπουργός δεν συνεργάζεται με το ΛΑ.Ο.Σ. Πρωτού αναλύσουμε τις συκοφαντίες, να ξεκαθαρίσουμε τη θέση του Γ. Καρατζαφέρη περί συνεργασιών (εδώ και 1ο , 2ο, 3ο , 4ο)
Εμείς, θα
προσπεράσουμε τα κοσμιτικά επίθετα του ανωνύμου φίλου μας (τόσο μάγκας είναι) και θα επιχειρηματολογήσουμε για τις συκοφαντίες που εκστομίζει:

1.
Δύο τουλάχιστον βουλευτές σου έχουν καθημερινό «φλερτ» με τη Ν.Δ. και οι προσχώρησή τους στη Ν.Δ. εναπόκειται στην κρίση της ηγεσίας της. Δηλαδή ποια χρονική στιγμή πιστεύει ότι την εξυπηρετεί προκειμένου να την υλοποιήσει.

Μια παλιά καραμέλα μερικών δημοσιογράφων (προφανώς υποκινούμενων), σχετικά με τη δήθεν προσχώρηση βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. στη Ν.Δ. (ο Μάκης Βορίδης απάντησε τότε καταλλήλως) η οποία αργότερα έπεσε φυσικά στο κενό.

2. Τόσες φορές με τρόπο απόλυτα κατηγορηματικό το έχει αποκλείσει ο Αλαβάνος

Ο προβοκάτοράς μας μάλλον δε διάβασε τι είπε ο Αλέκος Αλαβάνος στο Έθνος της Κυριακής

3. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες - κατά τη γνώριμη τακτική σου - εναντίον του Αντώνη Σαμαρά

Σίγουρα όχι τόσο χυδαία όσο μας αναλύει ο Βίκτωρας τον βίο και την πολιτεία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Για τον Αντώνη Σαμαρά, ούτε λόγος! Επανήλθε στη Νέα Δημοκρατία της Ντόρας και του Μητσοτάκη, στη Ν.Δ. της σύνθετης ονομασίας την ώρα που ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνεχίζει τον αγώνα που ο Σαμαράς άφησε. Τι τραγική ειρωνεία!

4. Ο Ευρωβουλευτής σου Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία ΄Ελληνας Ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε στην Ευρωβουλή επανειλημμένα τα Σκόπια ως ….Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών

Δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει, και με πλούσια παραπλάνηση των αναγνωστών, την άτυχη στιγμή του πρέσβη επι τιμή Γ. Γεωργίου ο οποίος στις αλλεπάλληλες αναφορές του στα Σκόπια (20 τουλάχιστον φορές), λάθεψε μια ( και σίγουρα οχι επανειλημμένα)! Φυσικά, ξεχνάει να μας αναφέρει ο αναγνώστης, πόσες φορές ο ΛΑ.Ο.Σ. είτε μέσω του Γ. Καρατζαφέρη είτε μέσω του Γ. Γεωργίου, υπερασπίστηκε τα δίκαια της Μακεδονίας μας, την ώρα που κάποιοι άλλοι (αυτούς που υπερασπίζεται ο αναγνώστης) σφύριζαν κλέφτικα, ψηφίζοντας υπέρ των Σκοπιανών (βλέπε ψηφοφορία έκθεσης Meijer, ερωτήσεις Γ. Γεωργίου στην Ευρωβουλή).

5. Ο Βουλευτής σου Κ. Βελλόπουλος (τηλεπωλητής της ιστορίας), στις 9-7-08 στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν ιστορικό δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρουέφσκι»(Ιος Ελευθεροτυπίας 28-9-08, σελ. 43).

Δεν είπε τίποτα καινούργιο! Είναι γνωστό ότι ο Γκρουέφσκι (ή αλλιώς Γκρούιος) είναι ελληνικής καταγωγής (βλέπε εδώ).

6. Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας, και να είναι υπόδικος ενώπιον της δικαιοσύνης;

Αλλη μια λίβελος! Όταν ουδέποτε του κοινοποιείται κάτι τέτοιο και παραμένει στο εξωτερικό λόγω της ιδιότητας του ως συνεργάτης Ευρωβουλευτών της Ν.Δ., δημιουργείται μια εκρηκτική κατάσταση, την οποία η Ν.Δ. υπέθαλπτε προκειμένου να αποκτήσει άλλον ένα βουλευτή. Ο Γ. Καρατζαφέρης, συναισθανόμενος του κλίματος αυτού, έπαυσε τον βουλευτή του από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Φυσικά ο αναγνώστης μας, παραλείπει έντεχνα ολόκληρη την αλήθεια. Πρόκειται για τον βουλευτή ρέκορμαν σε ερωτήσεις και με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Και για την ιστορία! Τελικά υπηρέτησε.

7. Άσε που το κόμμα σου παριστάνει ότι είναι και χριστιανικό.

Πώς όμως γίνεται όταν έχει βουλευτή τον πλασιέ βιβλίων Α. Γεωργιάδη, ο οποίος πέραν των όσων έντεχνα μέσω εκπομπών, βιβλίων, φροντιστηρίων, προωθεί τον δωδεκαθεϊσμό.

(Υπάρχει το βίντεο από την εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ψαριανός, απεκάλυψε ότι με τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη ήσαν μαζί στον Δωδεκαθεϊσμό).

Συμβιβάζεται Χριστιανισμός και Δωδεκαθεϊσμός; Είναι ψέμα ότι οι δωδεκαθεϊστές μισούν τον Χριστιανισμό;

Ο Βίκτωρας πρέπει να ζει σε άλλη χώρα! Αυτό μας πάει πίσω, σε μια άλλη μορφή φτηνού προβοκάτορα, του κου Παπαθεμελή (δυστυχώς), ο οποίος μιλούσε για τον δωδεκαθεϊστή και σατανιστή Άδωνη Γεωργιάδη!! Φυσικά όλες αυτές οι κατηγορίες έπεσαν στο κενό (βλέπε εδώ)! Τελικά, ο Παπαθεμελής καταδικάστηκε ως ένας κοινός συκοφάντης (βλέπε εδώ).
Και επειδή υπάρχει και δεδικασμένο, καλό είναι να μην συνεχίσεις φίλε αναγνώστη το ίδιο παραμύθι, γιατί σε περιμένει και σενα το εδώλιο του κατηγορουμένου!

8. Άσε πια εκείνο το «πόθεν έσχες» σου με τα 37 ακίνητα που απέκτησες από τη ……δουλειά σου!!!!

Τώρα τι να του πεις! Για τον ανεπάγγελτο Καραμανλή, για τους επαγγελματίες βουλευτές ή για την σκληρή δουλειά του Γιώργου Καρατζαφέρη που απ' το μηδέν, με καμία υποστήριξη από κανένα τζάκι, έφτασε εκεί που έφτασε! Πουλούσε γάλα στις γειτονιές της Αμφιθέας, την ώρα που οι άλλοι ζούσαν με γαλλικά και πιάνο! Για να μη μιλήσουμε για τον Αλαβάνο, τον μεγαλύτερο αριστερό καπιταλιστή στην ιστορία του Κοινοβουλίου. Αλλού τα βέλη σας, κύριε προβοκάτορα!


Τα παιχνίδια τελείωσαν! Τέρμα πια η ανοχή στους κοινούς συκοφάντες, απ' όπου κι αν προέρχονται.