Ως μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι ο ΛΑ.Ο.Σ. θεωρεί τις δημοτικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κος Γιώργος Καρατζαφέρης. Η αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής και η στασιμότητα της Νέας Δημοκρατίας δίνει σοβαρές ελπίδες στον Γ. Καρατζαφέρη να πιστεύει ότι θα προσποριστεί τμήμα των παλιών του ψηφοφόρων.

Η επιτυχημένη θητεία του στην Ευρωβουλή τον καθιστά αξιόπιστο εκπρόσωπο της Ελλάδας κι αυτό σίγουρα θα μετρήσει στις επόμενες Ευρωεκλογές, στις οποίες οι ψηφοφόροι ψηφίζουν πιο χαλαρά έξω από το δίπολο και την πίεση της κατάρρευσης της Ελλάδας που επικαλείται συχνά η Νέα Δημοκρατία.

Ενδεχόμενη υποψηφιότητα του ίδιου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της Ευρωβουλής για τον ίδιο και το κόμμα του, θυμίζοντας παλιές εποχές! Οι συνεχείς παρεμβάσεις του Καρατζαφέρη στην Ευρώπη του έδωσαν το εισιτήριο για το Ελληνικό Κοινοβούλιο κι αυτό δεν το ξεχνά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Καρατζαφέρης θα περιμένει στη γωνία για να κατέβει είτε Δήμαρχος Αθηναίων είτε στην Περιφέρεια, αναλόγως που θα βρεθεί η αδύναμη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας! Παλιά του τέχνη κόσκινο βέβαια αφού το 2002 είχε κάνει αίσθηση το πλασάρισμά του στο 2ο γύρο των Νομαρχιακών εκλογών!

Λίγος καιρός έμεινε!