Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είναι ο άνθρωπος φαινόμενο. Γεννήθηκε το 1946 και εκλέγεται βουλευτής από το 1981 (!). Έχει περάσει από πλείστα υπουργεία ως υπουργός και υφυπουργός. Έχει σπουδάσει δικηγόρος την περίοδο της Χούντας και θεωρείται κι εκείνος παιδί της "γενιάς του Πολυτεχνείου".

Στην προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε την δραστηριότητα του στην Ελληνική Βουλή, ως βουλευτής Β' Αθηνών, δεν ιδρώσαμε καθόλου. Μια ερώτηση όλη κι όλη μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει από την ημέρα που εκλέχθηκε το 2009 (βλέπε εδώ).

Ψάχναμε, ψάχναμε, αλλά μάταια. Έχει βέβαια μιλήσει τρεις φορές (βλέπε εδώ).

Στην ιστοσελίδα του το υλικό μετράει πάνω από 5ετία, τότε που ήταν ακόμα αντιπολίτευση, με ομιλίες του 2006! Το ίδιο και στο Facebook όπου φαίνεται πως το χρησιμοποίησε δυναμικά ο υπεύθυνος στο γραφείο του, μέχρι την εκλογή. Αργότερα, το θυμάται μόνο για να ανεβάσει τις πολλές είναι η αλήθεια συνεντεύξεις του βουλευτή στο ραδιόφωνο και τις εφημερίδες (εδώ η σελίδα).

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Αν κάνουμε λάθος, τον παρακαλούμε να μας διορθώσει. Άλλωστε πρέπει να ξέρουν οι 24.769 άνθρωποι που τον έστειλαν στην Ελληνική Βουλή. Η στήλη θα συνεχίσει να παρουσιάζει και τους υπόλοιπους Τουρίστες.

Ο Τουρίστας της Βουλής: Άρης Σπηλιωτόπουλος