Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα θεματική. Την ονομάσαμε "Ο Τουρίστας της Βουλής". Όπως καταλάβατε θα παρουσιάζουμε την τουριστική διάθεση ορισμένων βουλευτών, που δυστυχώς δεν είναι λίγοι, προκειμένου να καταλάβουν οι Έλληνες ψηφοφόροι γιατί είναι σημαντικός ο σταυρός τους.

Ξεκινάμε με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο (Νέα Δημοκρατία). Κατάφερε να φτάσει τις 57 παρεμβάσεις στον κοινοβουλευτικό έλεγχο μέχρι σήμερα, σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά του επίσημου site της Βουλής (βλέπε εδώ)*. Τα άκρως αποθαρρυντικά στοιχεία για τον βουλευτή Β' Αθηνών συνεχίζονται όταν στην προσπάθειά μας να δούμε πόσες φορές έχει ανοίξει το στόμα του από το βήμα της Βουλής, βρίσκουμε μόνο μια ομιλία στην Ολομέλεια με ημερομηνία 18-10-2009 (βλέπε εδώ).

Συνεχίσαμε την προσπάθεια, προκειμένου να δούμε αν όντως ισχύουν τα παραπάνω στατιστικά, ψάχνοντας το επίσημο site του βουλευτή. Εκεί τα πράγματα ήταν ακόμη πιο αποθαρρυντικά. Ο χρόνος έχει σταματήσει μετά την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2009, αφού οι δραστηριότητες του βουλευτή για το 2010 και 2011 δεν εμφανίζονται πουθενά, πλην των ερωτήσεων που αναφέραμε. Στους συνδέσμους του ιστοτόπου του ζει ακόμα το ΔΗΚΚΙ (!!!) με δεκάδες άλλους ανενεργούς συνδέσμους της παλιάς εποχής.

Βεβαίως ο Άρης δεν νιώθει μοναξιά αφού οι συνάδελφοί του τον κοντράρουν στα ίσα στην μη-δραστηριότητα. Δηλαδή; Υπάρχουν και χειρότερα, τα οποία και θα παρουσιάσουμε όσο περνάει ο καιρός.

Τέλος, απλά να θυμίσουμε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν πρώτος σε σταυρούς στη Β' Αθηνών για τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές. Κι εις ανώτερα!

*Για να γίνει σύγκριση, αναζητήστε την δραστηριότητα βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ., που θεωρούνται οι πιο δραστήριοι κοινοβουλευτικά για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της τεμπελιάς