«Ανώνυμοι Κύριοι η Δημοκρατία, η Διαφάνεια, ο Διάλογος και η αντιπαράθεση απαιτούν, οι Πολίτες που αρθρογραφούν, σχολιάζουν και απαντούν να έχουν Λόγο και Ταυτότητα, πρόσωπο και όνομα. Στο Διαδίκτυο, ως σύγχρονο μέσο Επικοινωνίας, άλλοι επιλέγουν να οργανώνουν το Διάλογο, και να συμμετέχουν στις αποκαλύψεις και στις αντιπαραθέσεις με το όνομά τους και την υπογραφή τους. Άλλοι κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους χρησιμοποιούν το μέσο για να πλήξουν και να συκοφαντήσουν Δημόσια Πρόσωπα και Πολίτες.

Την Τετάρτη 2/6/2010 στο «Troktiko» έχετε αναρτήσει τη φωτογραφία μου κάτω από τον τίτλο «Πού χάθηκε αυτός βρε;».

Το σχόλιο του ανώνυμου συντάκτη σας όπως και οι συνεπακόλουθες παρεμβάσεις των ανώνυμων αναγνωστών και συνεργατών σας, δεν έχουν διαχρονικά ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα της πολιτικής και της κοινωνικής μου διαδρομής, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου.

Οι δήθεν «πληροφορίες», τα υπονοούμενα, τα ερωτήματα αποτελούν ψέματα, συκοφαντίες και λάσπη γιατί σύμφωνα με το δόγμα του Γκέμπελς «λέγε, λέγε» «γράψε, γράψε» στο τέλος κάτι θα μείνει.

Σε όλες τις αθλιότητές σας απαντώ ουσιαστικά και επιθετικά παραθέτοντας στοιχεία αδιαμφισβήτητα και αλήθειες αδιαμφισβήτητες.


Η συνέχεια ΕΔΩ