Με αφορμή την ανάρτησή μας σχετικά με την παρουσία του Μάκη Βορίδη στην εκπομπή Πρωταγωνιστές (Όταν οι εθνικιστές πιάσουν τα πόστα), ο γνωστός για τους αγώνες του Πολύδωρος Δάκογλου μας απάντησε στέλνοντας τη δική του άποψη, η οποία αξίζει να διαβαστεί:

"Μήπως είμαστε πολύ βιαστικοί; 

 Είναι λογικό, όταν στηρίζουμε όλες μας τις ελπίδες σε έναν χαρισματικό συναγωνιστή, και αυτός δεν "ικανοποιεί", κάθε στιγμή και για κάθε θέμα, τους πόθους μας, να τον θέτουμε υπό κριτική ή και υπό αμφισβήτηση.

Είναι εξ ίσου λογικό, όταν φορτώνουμε στις πλάτες ενός χαρισματικού συναγωνιστή την επιθυμία μας για επικράτηση -"εδώ και τώρα"- του συνόλου των αρχών και των ιδεών μας, και αυτός δεν φέρνει "τον καινούριο κόσμο" σε χρόνο μηδενικό, να νοιώθουμε βιασύνη, απογοήτευση και τάσεις κατηγορίας. 



Δυστυχώς, χωρίς να προσπαθήσουμε να σκεφθούμε τι κάναμε εμείς για την δική του στήριξη. Αν βοηθήσαμε να πλαισιωθεί μέσα στην Βουλή και στο κόμμα του και με άλλους συναγωνιστές από τον Πειραιά, την Καρδίτσα, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα κ.λ.π. 

Τα όσα είπε ο Μάκης Βορίδης στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές", αξίζουν μιας δεύτερης, πιό προσεκτικής ανάγνωσης. Και κάτι ακόμη. Επέβαλε την εμφάνισή του, και μαζί με αυτήν, ότι στην κοινή γνώμη εξέφραζε η παρουσία του. 

Όσο για το φοβισμένος, είναι άδικο. Απειρος, ναί. Με γλώσσα όμως και κώδικες που μπορούσαν να τους αποδεχθούν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες με μπασταρδεμένη σκέψη και αξιακό σύστημα. Νομίζω ότι ο Μάκης Βορίδης έχει κερδίσει το δικαίωμα μιας πιο ήρεμης -υποστηρικτικής- αντιμετώπισης, από εμάς τουλάχιστον. "

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω παρά τις ευχαριστίες μας υπενθυμίζοντας ακόμη μια φορά ποιος είναι ο Πολύδωρος Δάκογλου, στους μικρότερους (Πολύδωρος Δάκογλου: ένα όνομα, μια ιστορία)