Δελτίο τύπου εξέδωσε το Εθνικό Μέτωπο μετά από την "μάχη" που δόθηκε έξω από τη στάση του Μετρό "Συγγρού-Φιξ" όπου αντιεξουσιαστές με κράνη χίμηξαν σε κλιμάκιο του κόμματος του Εθνικού Μετώπου με σκοπό την απομάκρυνσή τους από το χώρο. Την ίδια ώρα, οι Εθνικιστές ανταπάντησαν και δημιουργήθηκε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Μέλη του Εθνικού Μετώπου πραγματοποίησαν διανομή με ενημερωτικά φυλλάδια στο σταθμό Φιξ του Μετρό με ιδιαίτερη επιτυχία, γνωρίζοντας ένθερμη αποδοχή από το πλήθος των παρισταμένων. Λίγο αργότερα, οι διερχόμενοι και οι οδηγοί ταξί που σταθμεύουν στην περιοχή, έγιναν μάρτυρες οργανωμένης επίθεσης από κρανοφόρους αντιεξουσιαστές. 


Τα μέλη του Εθνικού Μετώπου αναγκάστηκαν να αντιδράσουν δυναμικά... 
 
Το Εθνικό Μέτωπο καταδικάζει κάθε μορφή βίας και δεν ανέχεται κανενός είδους τραμπουκισμού, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Δεν ανεχόμαστε οι γνωστοί – άγνωστοι να παραμένουν ατιμώρητοι. Δεν ανεχόμαστε να χύνεται αίμα ελληνικό από αδίστακτους κοινούς τραμπούκους - τσιράκια του συστήματος. Δεν ανεχόμαστε πλέον σ’ αυτή τη χώρα η Αριστερίζουσα πολιτική σκηνή και τα τσιράκια της να διακηρύττουν, απροκάλυπτα και δίχως καμία άλλη νομική και πολιτική συνέπεια, το δόγμα της καλής και της κακής βίας! 

 Κάθε παρόμοια πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη, όπως έγινε αντιληπτό και χτες! 

 Από το Γραφείο Τύπου