Μια μεγάλη συγκέντρωση παλαιών μαχητών του Εθνικιστικού Κινήματος στη Λαμία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Την διοργάνωση ανέλαβαν παλαιά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. (Γ. Σαγιάς, Ν. Τζιόπας).

Σημειώθηκε η ανάγκη να υποστηριχθούν όλες ανεξαιρέτως οι προσπάθειες που κινούνται σε εθνική κατεύθυνση (μπλογκς,ιστοσελίδες,περιοδικά,εφημερίδες,ομάδες,φορείς,σύλλογοι κ.ά.). Εκρίθη σκόπιμο να (επανα)λειτουργήσουν ''Σχολές Εθνικής Μορφώσεως'' αλλά και να ενισχυθούν πλατφόρμες εθνικής δράσης.
Το πιο σημαντικό σημείο τής συναντήσεως όμως ήταν η απόφαση δημιουργίας μιας ''ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ'' και μιας Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία θα δρομολογήσει εξελίξεις προς τις κατευθύνσεις που συζητήθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να προκύψει και μέσα από ένα νέο κόμμα, στο οποίο δυνητικά θα μπορούσαν να συναντώνται όλοι οι Έλληνες. Σπέρματα αυτής τής προοπτικής υπήρξαν σε τοποθετήσεις συναγωνιστών αλά δεν επεδιώχθη περαιτέρω ανάλυση επ΄αυτού στην παρούσα συνάντηση.

Σχόλιο: Έπρεπε να φτάσει στο σημείο μηδέν η προσπάθεια τόσων χρόνων μέσα από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. για να ενεργοποιηθούν οι μέντορες του χώρου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...