Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, είναι φανερό: Έχουμε πόλεμο! Ένα πόλεμο βρώμικο και ύπουλο εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, των ασυμβίβαστων Ελλήνων, της Πατρίδας που ακόμα αντιστέκεται ενάντια στα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων, ενάντια στην εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και των προστατών τους!

Θλιβερή η εικόνα στα τουρκοκάναλα της διαπλοκής. Πλήρης ο αποκλεισμός μας από τα κανάλια των εργολάβων. Δεν θα τους περάσει. Ριζώσαμε στις καρδιές 440.992 Ελλήνων και Ελληνίδων, δώσαμε ελπίδα σε κάθε γωνιά της δοκιμαζόμενης χώρας μας σε αυτούς που ποθούν να δώσουν τον υπέρ πάντων Αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, τον Αγώνα της Εθνικής Αντίστασης!

Δεν άλλαξε τίποτε μετά το θριαμβευτικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, όταν και επιτύχαμε, έχοντας εναντίον μας ολόκληρο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ, επιτύχαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του 7% των Ελλήνων. Το πόσο "δημοκράτες" είναι αυτοί που μας εξουσιάζουν φαίνεται από την απόλυτα εχθρική συμπεριφορά τους απέναντι στο Κίνημά μας και μετά τις εκλογές.
Θέλουν πόλεμο, λοιπόν και θα τον έχουν. Αυτοί στα τηλεπαράθυρα και εμείς στους δρόμους και τις πλατείες. Αυτοί στην εξορία των πολυτελών κλειστών χώρων τους και εμείς στον ελεύθερο αγέρα δίπλα στον απλό Έλληνα και την απλή Ελληνίδα.

Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε, όση λάσπη και να ρίξουν εναντίον μας! Όσα πουλημένα τομάρια("πατριώτες"...) και να χρησιμοποιήσουν και να στρατολογήσουν με το αζημίωτο στις γραμμές τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρεί και δεν μπορεί τίποτε να τη σταματήσει!
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ψηλά τις Σημαίες. Έρχονται ημέρες δύσκολες, στις οποίους και θα κριθεί ποιοι είναι οι αληθινοί Έλληνες, ποιοι είναι οι Εθνικιστές και ποιοι οι προδότες. Σε αυτόν τον Αγώνα καλώ όλους τους Χρυσαυγίτες και όλες τις Χρυσαυγίτισσες να είναι στην πρώτη γραμμή. Ζήτω η Νίκη!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ