Τρεις κακοποιοί, έντυσαν δύο σπίτια στα μαύρα, ρίχνοντας «στο ψαχνό»... 100 σφαίρες! Δυο νέοι αστυνομικοί έπεσαν νεκροί στο βωμό του καθήκοντος.
Τραυμάτισαν οι εγκληματίες και δυο άλλους της ομάδας ΔΙΑΣ, στη διάρκεια καταδίωξης, με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια.
Η κοινωνία μας, μετατρέπεται αργά αλλά σταθερά σε σκουπιδοτενεκέ, την ώρα που πάρα πολλοί, δυστυχώς, πολίτες, παρακολουθούν απαθείς τα τεκταινόμενα. Είναι που δεν τους έχει χτυπήσει ακόμα το πρόβλημα την πόρτα. Αν όμως δεν αντιδράσουν τώρα, αυτό θα γίνει...
Ανοχή στο όνομα ιδεολογικοπολιτικών σκοπιμοτήτων
Η ανοχή που επιδεικνύεται σε πάρα πολύ επικίνδυνους κακοποιούς και σε ορισμένες περιπτώσεις και η εξόφθαλμη στήριξή τους από το σύστημα (θυμηθήκαμε εδώ την περίπτωση του Χιλιανού κακοποιού...), στο όνομα της μετάβασης στο πολυπολιτισμικό μοντέλο, έχει αποθρασύνει τον υπόκοσμο.
Και εξ ου τα αποτελέσματα: έκρηξη της εγκληματικότητας, αποκλίνουσες συμπεριφορές, γειτονιές που μετατρέπονται σε γκέτο, απρόσκοπτη δράση ισλαμιστών εξτρεμιστών (γράψαμε στο παρελθόν για τις αυτοκόλλητες απεικονίσεις του Οσάμα Μπιν Λάντεν που είδαμε σε πινακίδες σήμανσης στη Γλυφάδα...), μηδενισμός και αδιαφορία...
Δεν ήμασταν έτσι, γίναμε. Πολλοί πλέον είναι ατομοκεντρικοί, απόμακροι, αδιάφοροι και γιατί να το κρύψουμε, διαβρωμένοι. Γιατί όταν οι συμπολίτες μας στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αττικής, στην Κυψέλη και αλλού, υφίστανται την υποβάθμιση των γειτονιών τους και οι υπόλοιποι παρακολουθούν αδιάφοροι, τότε, κάτι δεν πάει καθόλου καλά...
Λάθος «προτεραιότητες»
Ελευθεριότητα και πολυπολιτισμικότητα, συνιστούν ένα εκρηκτικό μίγμα. Η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την ανικανότητα και την «κοινωνική μηχανική» των εθνομηδενιστών κυβερνώντων, που αντί να κυνηγούν τους κακοποιούς και τους λαθρομετανάστες, διατηρούν εκατοντάδες αστυνομικούς... στην Κερατέα, όπου και ξυλοκοπούνται σε τακτά διαστήματα οι κάτοικοι!
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ασχολείται με "την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας", την ώρα που οι κακοποιοί αλωνίζουν, ληστεύοντας τους πάντες και σπέρνοντας το θάνατο. Η Αθήνα όντως έγινε Καμπούλ, για να θυμίσουμε τη ρήση του γνωστού «πράσινου» πολιτικού.
Νίκος Χιδίρογλου
Πηγή: Ελεύθερη Ώρα