Δημοσιεύουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του κόμματος Κοινωνία μετά την παραίτηση του Προέδρου (βλέπε εδώ).

Δελτίο Τύπου

Αθήνα , 2 Μαρτίου 2011
Αρ. Πρωτ. 20110302-02

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ

Η Παράταξή μας εκφράζει τη βαθειά της θλίψη για την παραίτηση του Προέδρου μας κ. Εμμανουήλ Βολουδάκη. Γνωρίζουμε ότι με τις συνθήκες που δημιούργησαν οι εξωγενείς εχθρικοί προς την Παράταξή μας παράγοντες η παραμονή του πλέον στην Προεδρία ήταν κάτι ασυμβίβαστο με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Μια παραίτηση, όπως του Προέδρου μας, μπορεί να είναι πράξη άγνωστη στην σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα του τόπου μας αλλά σύμφωνη με τις πνευματικές καταβολές και βάσεις της Παρατάξεώς μας και με τις αρχές και Παραδόσεις της ανόθευτης Πατρίδος μας.

Η εξώθηση του Προέδρου μας σε παραίτηση από τους εχθρούς της πολιτικής εξυγίανσης του Πολιτικού Τοπίου της Χώρας μας αντί να μας πτοήσει μας χαλυβδώνει, παρά τη μεγάλη θλίψη μας, και μας παρακινεί σε πιο έντονους αγώνες και θυσίες. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι εξελίξεις στην Παράταξή μας θα εμψυχώσουν όλους τους φίλους και συναγωνιστές μας και θα πολλαπλασιάσουν την αγάπη, το σθένος και την αυταπάρνησή τους.

Προσωρινά τη Διοίκηση της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα ασκεί 5μελής Επιτροπή, μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου, με την ψυχική και ηθική συμπαράσταση όλων μας αλλά και του απελθόντος Προέδρου μας, του οποίου δεν δεχθήκαμε την παραίτηση από την Κεντρική Επιτροπή και εξακολουθούμε να τον θεωρούμε στη θέση του, ασχέτως του αν παρίσταται στις συνεδριάσεις ή όχι.

ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

με τον άσβεστο πόθο και την ανυποχώρητη επιδίωξή μας:

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ