Σε σκληρή αντιπαράθεση με αλληλοκατηγορίες έχει εξελιχθεί η κόντρα της Χρυσής Αυγής με τον ΛΑ.Ο.Σ. και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ., Γιάννη Παναγιωτακόπουλο. Αφορμή η πορεία των Ιμίων που παραδοσιακά διοργανώνει η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης από το 1997.

Στελέχη της ΝΕ.Ο.Σ. και παλιοί αγωνιστές του εθνικιστικού χώρου κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για καπέλωμα της ανεξάρτητης προσπάθειας της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης την ώρα που στελέχη της Χ.Α. απαντούν κατηγορηματικά ότι εκείνοι οργάνωσαν την κατάσταση και η δυναμική τους έκανε γνωστή την όλη προσπάθεια.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι για πρώτη χρονιά η ΝΕ.Ο.Σ. διοργάνωσε πορεία για την επέτειο των Ιμίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά από εκδήλωση που σύσσωμος ο ΛΑ.Ο.Σ. βρέθηκε για να τιμήσει τους γονείς των ηρώων. Παράλληλα υπήρξε και η κάλυψή της από τα ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή, η σαφώς μεγαλύτερη πορεία της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης δεν αναφέρθηκε σε κανένα τηλεοπτικό μέσο.

Αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει αρκετούς που κατηγόρησαν μέσω Facebook τόσο τον Γ. Παναγιωτακόπουλο όσο και αρκετά μέλη της ΝΕ.Ο.Σ. για κωλοτούμπες την ώρα που ο ΛΑ.Ο.Σ. ψηφίζει υπέρ του Μνημονίου και στηρίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώ δεν λείπουν και προσωπικές επιθέσεις εναντίον του προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ. που χαρακτηρίζεται βύσμα, υπαλληλάκος της Βουλής και άλλα πολλά...

Φαίνεται πως το Facebook είναι ο κατάλληλος χώρος για το ξεκατίνιασμα του πατριωτικού χώρου! ΕΥΓΕ!

Σχόλιο: Τα παραπάνω συνθέτουν μια κόντρα με πολιτικό παρελθόν και μέλλον αφού τα ποσοστά της Χ.Α. στην Αθήνα και ειδικά στο ιστορικό κέντρο ανεβαίνουν, την ώρα που ο ΛΑ.Ο.Σ. δέχεται πιέσεις για την πολιτική που ακολούθησε στο Μνημόνιο. Θα αναμένουμε εξελίξεις.