Ότι κάποιοι αναρχικοί κύκλοι στην Ελλάδα φαντασιώνονται εξεγέρσεις και οδομαχίες είναι γνωστό σε όλους μας. Οι αναφορές τους όμως δημοσίως και μάλιστα με λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα δράσουν προκαλεί τουλάχιστον ανατριχίλα.

Παύει να είναι γραφικό και αστείο όταν έχουμε παραδείγματα όπως αυτό του φονιά Θεοφίλου στην Πάρο. Καλό είναι οι αρχές να επέμβουν και να αποδώσουν δικαιοσύνη αφού ο συγκεκριμένος ανώνυμος απειλεί ανοικτά το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας!

Διαβάστε τι έγραψε:
Όταν οι οδοµαχίες θα δίνονται σε δρόµους σκοτεινούς από µια απεργία της ΔΕΗ, όταν οι συγκρούσεις θα συντελούνται εν µέσω τόνων αµάζευτων σκουπιδιών, όταν τα τρόλεϊ θα κλείνουν τις οδικές αρτηρίες εµποδίζοντας την διέλευση των µπάτσων, όταν ο απεργός δάσκαλος θα ανάβει το στουπί του εξεγερµένου µαθητή, τότε πια θα µπορούµε να πούµε: κανάγιες, οι µέρες της κοινωνίας σας είναι µετρηµένες, ζυγιάσαµε τις χαρές της και τα δίκια της και τα βρήκαµε λειψά. Κι αυτό σήµερα δεν είναι πια µια φαντασίωση, µα µια απτή δυνατότητα στο χέρι του καθένα µας: η δυνατότητα να δράσουµε συγκεκριµένα πάνω στο συγκεκριµένο. Η δυνατότητα για την έφοδο στον ουρανό.Οι κολασμενοι θα σας καταπιουν κουφαλες, μαζι και τα παρακρατικα σας χερια τα φασιστακια.κανενας μονος του.