Επιβεβαιώνεται, παρά τις επικρίσεις που δεχτήκαμε, η αναφορά μας στα οικονομικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας από τα παραπολιτικά της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα, η οποία προχωρά και σε αποκάλυψη.


Συγκεκριμένα είχαμε γράψει για τους μισθούς πείνας των επαγγελματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και για τα μηνιάτικα που δεν έχει πληρώσει στο Βωβό στις 13 Ιουνίου. Δεν πέρασαν πάνω από τέσσερις μέρες και η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" σε παραπολιτικό της έγραψε χαρακτηριστικά: Ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της Ενέργειας, πλήρωσε τα δυο προηγούμενα αλλά και το τρέχον ενοίκιο των γραφείων της ΝΔ-Σατούρν στη Συγγρού; (πάτα εδώ).

Η αποκάλυψη αυτή μας βάζει σε σκέψεις για την πολιτική εξάρτηση του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά σε επιχειρηματίες που την επόμενη μέρα θα ζητήσουν ανταλλάγματα, εις βάρος του Δημοσίου. Ελπίζουμε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να μπορέσει να εξυγιάνει το σάπιο οικονομικό σύστημα του κόμματος του, προτού χρειαστεί να ξεπληρώσει τα χρωστούμενα!