Την χρεωμένη Ελλάδα υπόσχεται ότι θα σώσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, αλλά φαίνεται πως πρώτα πρέπει να ξεκινήσει να σώσει το ίδιο του το κόμμα αφού τα οικονομικά του είναι κάτι χειρότερο από δραματικά.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι που δουλεύουν στα γραφεία της Συγγρού και πληρώνονται από το κόμμα, βλέπουν μηνιάτικο κάθε δυο μήνες και αν, χωρίς να αναφέρουμε τις μεγάλες περικοπές που δέχτηκαν. Επιπλέον, κάποιοι εξ αυτών δηλώνουν οργισμένοι, απειλώντας ότι θα καταφύγουν στη Δικαιοσύνη!

Μεγάλο επίσης αγκάθι θεωρείται και το ενοικιαστήριο που καταβάλλει το κόμμα στον Μπάμπη Βωβό καθώς φαίνεται πως ο επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για την ασυνέπεια του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν επηρεάζει τα ταξιδάκια αναψυχής των στελεχών δίπλα στον πρόεδρο ούτε τα υπέρογκα έξοδα σε φιέστες και τραπέζια άνευ ουσίας.

Η περίοδος Καραμανλή κι ιδιαίτερα τα τελευταία 2 χρόνια θεωρήθηκαν καταλυτικά για τον οικονομικό Τιτανικό της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που οι λαδοπόντικες παραμένουν ελεύθεροι παρά τα υπεξαιρεμένα ποσά που φαγώθηκαν. Ίσως να βρίσκονται και κοντά στον πρόεδρο, αφήνουν να εννοηθεί ορισμένοι!

Αναρωτιόμαστε πάντως πως γίνεται να πιστέψουμε κάποιον ότι θα σώσει την Ελλάδα, την ώρα που δεν μπορεί να σώσει οικονομικά το ίδιο του το κόμμα!