Εξέγερση όχι τόσο μακρινή

Είμαστε έτοιμοι; Πολλοί θα μιλήσουν για εκφοβισμό και αναμόχλευση ρατσιστικού μίσους. Τους αγνοούμε. Τα γεγονότα άλλωστε είναι τόσα πολλά σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Άγιο Παντελεήμονα, Μενίδι και τόσες άλλες γειτονιές, που μόνο τυφλός θα μπορούσε να είναι κανείς για να μην καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.

Η Ελλάδα βουλιάζει και μαζί της παίρνει και της Γης τους κολασμένους. Εκείνοι όμως δεν ήρθαν για να βουλιάξουν αλλά για να επιβιώσουν. Και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν. Αυτό όμως σημαίνει αγώνας που ίσως φέρει και τον αέρα εξέγερσης. Είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε;

Στην Ιταλία τρομάζουν στην ιδέα της πλημμυρίδας που περιμένει στα παράλια της Βορείου Αφρικής, έτοιμη να κολυμπήσει αν χρειαστεί στις ευρωπαϊκές ακτές. Στη Μάλτα μαζεύουν τα βουλιαγμένα καρυδότσουφλα. Και δεν είναι μόνο Τυνήσιοι, Λίβυοι και Αιγύπτιοι. Αυτοί οι λαθραίοι έποικοι προέρχονται από το τελευταίο χωριό της Κεντρικής και Βορείου Αφρικής. Ξεχασμένοι από το Θεό, ταξιδεύουν για μια καλύτερη ζωή.

Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορα και οι Νότιοι καλούνται να δώσουν την μάχη. Είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε; Ξαναρωτάμε, περιμένοντας απάντηση!