Το συγκεκριμένο blog έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φορές κείμενα του συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη (βλέπε εδώ). Θεωρούμε ειλικρινές το ενδιαφέρον του υπέργηρου Μίκη για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, αν και δεν ξεχνάμε το πλούσιο σε κωλοτούμπες πολιτικό κι όχι μόνο παρελθόν του.

Η ιδέα του για την οργάνωση κινήματος δεν μας ενθουσίασε από την αρχή. Και μας επιβεβαίωσε αφού στην συγκέντρωση που έκανε στο Βελλίδειο δήλωσε ξεκάθαρα πως θα προτρέψει τον κόσμο που τον ακολουθεί και είναι μέλος στο κίνημα, να ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν έρθουν.
Επιπλέον, η παρουσία μπλόκ της "Σπίθας" στη γενική απεργία της 23ης Φεβρουαρίου ήταν απογοητευτική αφού χωρίς συγκεκριμένο πολιτικό υπόβαθρο δεν μπόρεσαν να μαζέψουν τον ανένταχτο κόσμο δίπλα τους. Αντιθέτως, αποτελούν μια παγίδα για τους αγνούς και ειλικρινείς αγωνιστές, που αηδιασμένοι από τους πολιτικούς σχηματισμούς ψάχνουν μια διέξοδο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κατοχή της πατρίδας μας από τους τροϊκανούς.

Με λευκές επιταγές δεν γίνεται δουλειά Μίκη Θεοδωράκη. Η ξεκάθαρη πολιτική θέση είναι το ζητούμενο στη σημερινή συγκυρία. Οι επόμενες εκλογές θα καθορίσουν εν πολλοίς την πορεία της χώρας τα επόμενα 20 χρόνια. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ή έχει διανοητική καθυστέρηση ή είναι προβοκάτορας που καπηλεύεται την αγωνία χιλιάδων Ελλήνων.
Οι εκφραζόμενοι από την Σπίθα καλούνται να διαλέξουν...

Υ.Γ.: Καλούμε όποιον θεωρεί το αντίθετο να μας στείλει οποιοδήποτε κείμενο ή σύνδεσμο, προκειμένου να το δημοσιεύσουμε. Είμαστε και θα είμαστε υπέρ του ανοικτού βήματος για όλους!