Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε όλοι στις οθόνες μας να εκτυλίσσεται μια μεγάλη κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΛΑ.Ο.Σ. η οποία θα έχει και συνέχεια με μεγάλο αποκορύφωμα, το οποίο δεν είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Αυτό που όμως δεν έχουν καταλάβει ούτε ο Αντ. Σαμαράς ούτε ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ότι ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι τους, γυρίζουν την πλάτη τους στην πολιτική και απέχουν. Αυτός ο μεγάλος ασθενής που λέγεται Δεξιά "Πολυκατοικία" είναι γεμάτος μπαλώματα και σαθρά θεμέλια τα οποία υπό άλλες προϋποθέσεις θα έπρεπε να επανεξεταστούν από τους ενοίκους.

Ο μικρόκοσμος των μηχανισμών της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑ.Ο.Σ. δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα όρια της Συγγρού και της Καλλιρόης. Κι όσο συμβαίνει αυτό τόσο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα προσπορίζεται οφέλη αφού κατάφερε να διασπάσει και την Αριστερά σε πολλά κομμάτια.

Οι επόμενες εκλογές θα είναι το βαρόμετρο που θα επηρεάσει τις εξελίξεις του μικρόκοσμου. Αρκεί να υπάρχει Ελλάδα μέχρι τότε.