Ποιος να το λεγε πως η Νέα Δημοκρατία δεν διαθέτει ούτε έναν βουλευτή που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις σχετικά με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας επί συγκεκριμένων ζητημάτων, όπως η πώληση δημόσιας περιουσίας και δη γης.

Είχαν συνηθίσει φαίνεται στην πολιτική κενολογία όλα αυτά τα χρόνια και τώρα που τα πολιτικά πράγματα έχουν γίνει πιο συγκεκριμένα και οι αποφάσεις που παίρνονται πιο κρίσιμες, εκείνοι παραμένουν προσκολλημένοι στην κασέτα.

Έτσι, μετά τις τραγικές εμφανίσεις πρώην υπουργών και βουλευτών με τομέα την Οικονομία, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, σύμβουλος του πρωθυπουργού (γνωστός από τη δράση του στο Δίκτυο 21) αναγκάστηκε να βγει ο ίδιος στα ΜΜΕ και να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο.

Το πρόβλημα όμως παραμένει και η Νέα Δημοκρατία καλείται να ανανήψει προτού αναλάβει, αν ποτέ αναλάβει, γιατί αν βρεθεί σε θέση ευθύνης οι ανίκανοι θα τα κάνουν μούσκεμα. Όσο γι αυτούς που δεν μπορούν, καλό είναι ο κόσμος να τους θυμάται για να μην τους ξαναψηφίσει ή ακόμη καλύτερα, καλό είναι να πάνε μια και καλή σπίτι τους.