Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκαν οι συντελεστές μιας νέας σελίδας "αντικειμενικής ενημέρωσης" (βλέπε αριστερής προπαγάνδας). Με συντελεστές δημοσιογράφους από την Κρατική Τηλεόραση μέχρι τηλεμαϊντανούς, η νέα αυτή σελίδα, γνωστού περιπλανώμενου δημοσιογράφου, προσπαθεί να μας προκαλέσει με τις αναρτήσεις της.

Συγκεκριμένα και με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, εμφανίζει έναν άεργο σαλτιμπάγκο που θέλει να τον φωνάζουν ηθοποιό, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ βρίζει και χυδαιολογεί εναντίον του ιερού συμβόλου της ελληνικής σημαίας. Είναι δεδομένο ότι το μίσος του για κάθετι ελληνικό πηγάζει από τις ενδότερες ψυχικές και σωματικές του ανωμαλίες. Παρόλα αυτά, τόσο το συγκεκριμένο βίντεο όσο και οι αναρτήσεις για τις μαθητικές παρελάσεις και γενικότερα την εθνική εορτή, παρουσιάζουν μια προσπάθεια πρόκλησης.

Ο λόγος είναι απλός. Μια νέα ιστοσελίδα προσπαθεί να φέρει τα φώτα της ιντερνετικής δημοσιότητας στη νέα αυτή προσπάθεια. Πόσοι και πόσοι τηλεσκουπιδοπαραγωγοί δεν έχουν προκαλέσει με τις απόψεις τους σχετικά με τέτοιου είδους θέματα: Από τον Τζίμη Πανούση και το Λαλάκη Λαζόπουλο μέχρι τον τυροπιτά Κανάκη και τον Κούλογλου.

Περιμένοντας τη σφοδρή αντίδραση των εθνικά ευαίσθητων Ελλήνων, θα σημειώσουν ρεκόρ τηλεθεάσεων και παρακολούθησης, με αποτέλεσμα να βγάζουν φράγκα αυτοί και τα αφεντικά τους. Καλό λοιπόν είναι να μην δοθεί έναυσμα μαύρης διαφήμισης εναντίον τους, αφού και η μαύρη διαφήμιση είναι διαφήμιση!

Σημ. Δεν θα αναφέρουμε την ιστοσελίδα προκειμένου να μην διαφημίσουμε έναν ακόμη σκουπιδότοπο.