Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Φαίνεται πως είχε έρθει η ώρα να το ξαναδούμε. Δευτέρα μεσημέρι λοιπόν, πάνω από 40 άτομα με κράνη και ξύλα, ήρθαν να δώσουν ένα μάθημα στους αμετανόητους πατριώτες της Φ.Ο.Σ. που έχουν το θράσος να μιλάνε για κατάργηση του ασύλου.

Αυτά τα "παιδιά" (για κάποιους εκ των πολιτικών αρχηγών) με σύνταξη και οργάνωση που θυμίζει στρατό, λειτουργούν πλέον φανερά ως η αστυνομία σκέψης της Φιλοσοφικής. Προσπαθώντας να κλέψουν τη δόξα από άλλους συντρόφους τους, που με παρόμοιο τρόπο προσπάθησαν να καταστείλουν την αντίθετη άποψη λίγο πριν τις φοιτητικές εκλογές, δρώντας αποτελεσματικά, έσπασαν ένα ανυπεράσπιστο τραπεζάκι και έσκισαν αφίσες.

Η Φ.Ο.Σ. έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως με μειοψηφίες περιθωριακού τύπου δεν θα ασχοληθεί ποτέ, καθώς οι πραγματικοί υπαίτιοι γι' αυτή την χούντα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν είναι άλλοι από αυτούς που τόσα χρόνια παίρνουν τις πλειοψηφίες με πάρτυ και διασκέδαση. Αυτοί που παρέμειναν ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές απερίσπαστοι, με τη μουσική τέρμα, για να μην ακουστούν οι "κρεμάλες" και τα ικριώματα που κάποιοι ετοίμαζαν για τους συμφοιτητές τους.

Για κακή τους τύχη όμως, αυτή τη φορά υπάρχουν πειστήρια που πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει για το ποιος επιτέθηκε σε ποιον και με τι κίνητρο. Εκατοντάδες φοιτητές παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τους αστυνόμους σκέψης να αλαλάζουν σπάζοντας ο,τι έβρισκαν μπροστά τους. Η ατυχία τους ήταν διπλή καθώς εκείνη την ώρα δημοσιογράφος μεγάλου μέσου ενημέρωσης που κάλυπτε τις φοιτητικές εκλογές ήταν παρών, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη ένας αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού.

Πλέον μια δήλωση καταδικασμού του γεγονότος δεν είναι αρκετή. Τόσο ο Πρύτανης όσο και οι κατ' όνομα μεγάλες παρατάξεις θα πρέπει να αντιληφθούν που έχουν φτάσει τα πράγματα. Προτού θρηνήσουμε θύματα και έχουμε μαζικά χτυπήματα σε σχολές την ημέρα των φοιτητικών εκλογών, όταν η Φ.Ο.Σ. θα κατεβεί μαζικά προκειμένου να προστατεύσει το εκλογικό της αποτέλεσμα, καλείται η κυβέρνηση να αφουγκραστεί το πάγιο αίτημα μας:
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ

Ένα απο τα βίντεο που τραβήχτηκανΠηγή: Φ.Ο.Σ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ