Αυτό μας λέει με λίγα λόγια το ιδεολογικό όργανο της Νεολαίας του ΚΚΕ, ο Οδηγητής,καθώς όπως μας παρουσιάζει τα λόγια που χρησιμοποιούνται κάτω από τις φωτογραφίες, εκφράζουν εθνικιστικές και ρατσιστικές απόψεις εναντίον του Τουρκικού Λαού (βλέπε εδώ)!

Οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονται αναρτημένες στο ΚΨΜ στο 503 ΤΠ/ΠΕΣ στη Λεπτή ΟρεστιάδαςΟ αρθρογράφος ζητά να κατεβάσουν αυτές τις εικόνες μίσους και τα ιμπεριαλιστικά δίστιχα:
"Εσύ στο κάμπο το βαθύ και γω στη Θράκη όλη! - Με δίψα η γη της θα σε πιη μα εγώ θα πλύνω την ντροπή και θα βρεθώ στην Πόλη!"

Φαίνεται πως το ΚΚΕ έχει μείνει αμετανόητο για τα δεκάδες παραπτώματα των προηγούμενων ηγεσιών του για θέματα όπως η εκστρατεία της Μικράς Ασίας, η Θράκη, το Μακεδονικό και το Βορειοηπειρωτικό, καθώς θεωρούν πως ήταν ιμπεριαλιστικοί και όχι απελευθερωτικοί πόλεμοι. Όταν συνεργαζόταν με τους κομμουνιστές της Αλβανίας για την εξόντωσιν των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όταν ονόμασαν την Μικρασιατική εκστρατεία ως άδικο,αρπαχτικό πόλεμο και οτι επιδίωξαν την Μικρασιατική καταστροφή!!!
Για το θέμα της Μακεδονίας, τα γεγονότα και οι προδοσίες του Κ.Κ.Ε. είναι γνωστές. Παρακάτω, παραθέτω αδιασειστη βιβλιογραφία από κομμουνιστικές πηγές για την απόδειξη των ανωτέρω.


Μήνυμα πρός τον διοικητή του 503 ΤΠ/ΠΕΣ στη Λεπτή Ορεστιάδας και τους αξιωματικούς του:
Μην διανοηθείτε να βγάλετε τις φωτογραφίες αυτές,όσο κι αν σας πιέσουν! Θα ρθούμε και θα της βάλουμε μόνοι μας!! Δεν πρόκειται να λογοδοτούμε σε μειοδότες και προδότες προηγούμενων ετών. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!



Βιβλιογραφία:
1. Για την προδοσία της Μικρασιατικής Εκστρατείας βλέπε: "Ριζοσπάστης" 12-7-1935
περιοδικό "Νέος Κόσμος" τεύχος Σεπτεμβρίου 1951
"Ριζοσπάστης" 26-11-1929 (αποκαλούν τον Εθνομάρτυρα Μητροπολίτη Χρυσόστομο της Σμύρνης "πράχτορα της Ελληνικής Μπουρζουαζίας"!!

2. Για την προδοσίας της Μακεδονίας και Θράκης βλέπε: "Ριζοσπάστης" 27-1-1925,"Ριζοσπάστης" 1 Μαρτίου 1931
Βλέπε από το βιβλίο "Πέντε χρόνια αγώνες 1931-1936" σελ.201,205,206,212
"να αγωνισθεί για την εθνική αυτοδιάθεση μέχρις αποχωρισμού των καταπιεζόμενων Μακεδόνων και Θρακών και να συνεργασθεί δια τον σκοπόν αυτόν με τας Βουλγαρικάς οργανώσεις της εσωτερικής επανάστατικής μακεδονικής οργάνωσης (ενωμένης) και της θρακικής επαναστατικής οργάνωσης"
Για τις ανεξάρτητες εθνότητες Μακεδονίας και Θράκης που φανταζόταν το ΚΚΕ βλέπε εδώ και εδώ

3. Για τη Βόρειο Ήπειρο βλέπε εδώ: το κυνήγι στον Μητροπολίτη Κορυτσάς, τα φυσικά μας σύνορα δεν είναι πέρα από τον Όλυμπο για τον Άρη Βελουχιώτη
Την προδοτική στάση του ΚΚΕ έναντι της Β. Ηπείρου θα επιβεβαίωσει και το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Ζήσης Ζωγράφος, ο οποίος σε άρθρο στο κομμουνιστικό περιοδικό «Νέος Κόσμος» (τεύχος 9, Σεπ. 1950 σελ. 641-660) με τον τίτλο «Μερικά ζητήματα της πολιτικής μας γραμμής» διεκήρυξε ότι «Βορειοηπειρωτικό ζήτημα δεν υπάρχει»!!

βλέπε συγκεντρωτικά τα προδοτικά κείμενα εδώ
και από το βιβλίο τα 10 θανάσιμα αμαρτήματα του Κ.Κ.Ε. του Νικολάου Μέρτζου (εδώ)

Μην τολμήσει κανείς και αμφισβητήσει τα γεγονότα και τις αποδείξεις γιατί θα δεχτεί καταιγισμό περαιτέρω αποδείξεων!