Για άλλη μια φορά, γνωστοί τώρα πια κύκλοι, έγραψαν για συμφωνία Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ. και για στήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Πρωθυπουργό, όσον αφορά την προανακριτική. Φαίνεται πως τους πόνεσε πολύ που ο εργοδότης τους έφαγε πόρτα (προς το παρόν) από την κυβερνηση και έγινε ρόμπα από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τόσο στη Βουλή όσο και στα κανάλια όταν μιλούσε για τα εξαπτέρυγα και το γνωστό σε όλους μας σύστημα!!


Οι επιθέσεις στον Γιώργο Καρατζαφέρη πολλές. Δεν είναι και λίγο να βάζεις τρικλοποδιές σ' ένα σύστημα τόσο ισχυρό. Το βέτο, η απόσυρση του βιβλίου της Ιστορίας, η ρητορική του ΛΑ.Ο.Σ. εναντίον της αισχροκέρδειας των τραπεζών, της διαφθοράς του πολιτικού κατεστημένου και των προδοτικών στοιχείων μέσα στην κυβέρνηση δημιούργησε τριγμούς στην καλοκουρδισμένη μηχανή.

Πρόσφατα, η εφημερίδα Βήμα (γνωστή για την "αντικειμενικότητά" της) δημοσίευσε άλλο ένα άρθρο που μιλούσε για συνεργασία Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ. και στήριξη από τον Γιώργο Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Τέτοιες ειδήσεις αναμασούν τα διάφορα παπαγαλάκια που κυκλοφορούν (βλέπε εδώ). Βεβαίως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έχει δεχτεί πολλές τέτοιες επιθέσεις και έχει δημοσιεύσει τις απαντήσεις του που κάποιοι εντέχνως αποκρύπτουν. Τους χάλασε βέβαια τη σούπα όταν αποχώρησε από την αίθουσα και έθεσε προ των ευθυνών της την κυβέρνηση. Η λασπολογία έχει τα όριά της. Ας σκεφτούν ορισμένοι την μελλοντική τους αποκατάσταση, τώρα που ο εργοδότης τους έχασε τη θέση του.


Για τα περι συνεργασιών οι απαντήσεις υπάρχουν. Αλλά κάποιοι κάνουν πως τις αγνοούν (βλέπε εδώ).