Με δελτίο τύπου η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου να δημιουργήσουν ένα ενιαίο πατριωτικό μέτωπο. Ιδού το Δελτίο Τύπου:

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κόμμα Αρχών και Αξιών και το αποδεικνύει στην πράξη. Ως τέτοιο κόμμα θα πορευθεί έχοντας ως πυξίδα τις διαχρονικές Αξίες και Αρχές του Ελληνισμού. 

Για εμάς πρώτα και πάνω απ’ όλους και όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες. 

Σ’ αυτό το πνεύμα καλούμε σε συνεργασία σε προγραμματική βάση όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, κόμματα, κινήματα, οργανώσεις, συλλόγους, σωματεία κ.λ.π. ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καιρών για την δημιουργία ενιαίου πατριωτικού μετώπου, για να αγωνιστούμε μαζί για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Έχοντας το Έθνος στο νου και την Πατρίδα στην καρδιά καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να συμπαραταχθούμε στον κοινό αγώνα.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι το πατριωτικό προσκλητήριο για όλους τους Έλληνες. Είναι ο δρόμος της ευθύνης, είναι ο δρόμος της ελπίδας, είναι ο δρόμος της αλήθειας, είναι ο δρόμος της αξιόπιστης λύσης, είναι ο δρόμος του νέου εθνικού οράματος, είναι ο δρόμος της εθνικής αξιοπρέπειας.

Ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ηλίας Μαρκόπουλος