Μετά από χρόνια πορείας μου στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην πατρίδα μας που μόνο ευοίωνες δεν διαφαίνονται, θέτω την παραίτησή μου στον πρόεδρο του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρη.
Ο πρόεδρος κατάφερε ίσως το ακατόρθωτο. Να δώσει με μεγάλους αγώνες στον πατριωτικό χώρο την αίγλη και το κύρος που του πρέπει. Δυστυχώς όμως μετά την ψήφιση του 1ου άρθρου του μνημονίου και του πολέμου που δεχθήκαμε δόθηκε χώρος σε άλλες πολιτικές δυνάμεις να καπηλευτούν τον αγώνα μας και ως εκ’ τούτου η ανάκαμψη μοιάζει πλέον αδύνατη με συνέπεια να μην μπορούν να πείσουν οι θέσεις μας πλέον τους πολίτες.  
Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τις κοινωνίας για νέα πολιτικά σχήματα με πρόσωπα άφθαρτα, επέλεξα να ενταχθώ στις τάξεις του Εθνικού Μετώπου πιστεύοντας ότι από αυτό το μετερίζι θα μπορέσω να προσφέρω στην ανάδειξη του πατριωτικού χώρου. 
Εύχομαι στους συναγωνιστές με τους οποίους με συνδέουν αγώνες, λύπες και χαρές, καλή επιτυχία στα όποια τους εγχειρήματα με την ευχή να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Του καλού της Πατρίδας
Μετά τιμής,

Δημήτριος Η. Γκρίλλας 
Πρώην Γραμματέας Νέας Γενιάς ΛΑ.Ο.Σ