Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012



Τους φόβους του για ακραίες εκδηλώσεις στην κοινωνία με αφορμή το νέο πακέτο μέτρων που προτίθεται να προωθήσει η κυβέρνηση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, εξέφρασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Πανούσης, σε συνέντευξή του στην Metro Weekend.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν φοβάται ακραίες εκδηλώσεις στην κοινωνία το επόμενο διάστημα, απάντησε χαρακτηριστικά:

Αυτό το φοβάμαι περισσότερο από την οικονομική κρίση. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Η Αστυνομία έχει όπλα νομίμως. Πολλοί πολίτες, φοβούμενοι, παίρνουν όπλα, άλλοι νόμιμα, άλλοι παράνομα. Οι τρομοκράτες έχουν όπλα που κάποια στιγμή θα εμφανιστούν. Οι εγκληματίες του κοινού Ποινικού Δικαίου έχουν καλάσνικοφ. Εμφανίζονται άλλοι με μαύρες μπλούζες που κρατάνε όπλα. Θα εμφανισθούν σε λίγοι οι μπαχαλάκηδες για να ισοσταθμίσουν την κατάσταση. Οι μετανάστες δεν θα δέχονται πλέον να τους μαχαιρώνουν και θα αρχίσουν κι αυτοί να μαχαιρώνουν. Θα εμφανισθει και ενδεχομένως μια μουσουλμανική ομάδα φονταμενταλισμού.

Posted on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2012 by Unknown

No comments

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Όχι κύριε Σαμαρά, δε πλουτίσαμε ξαφνικά με τη φοβερή και τρομερή οικονομική πολιτική την οποία μας ασκείται. Αντιθέτως θα πηγαίνουμε στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στη Βιέννη ως οικονομικοί μετανάστες. Πολύ απλά με την πολιτική πλήρης εθνικής απαξίωσης που ακολουθεί αυτή η ανίερη συμμαχία της οποίας ηγείσθε έχει καταρρακώσει κάθε ελπίδα σε ένα αξιοπρεπές αύριο για τη νέα γενιά της Ελλάδος. 

 Είναι πλέον κοινό μυστικό πως αν συνεχιστεί το ρεύμα μετανάστευσης με αυτούς τους ρυθμούς, σε μια πενταετία θα χρειαστούμε μια «λεγεώνα των ξένων» για να επανδρώσει τις μονάδες ενόπλων δυνάμεων μας διότι πολύ απλά δεν θα έχει παραμείνει Ελληνόπουλο στον τόπο αυτόν. 

Λύσεις υπάρχουν είναι απλές και άμεσα εφαρμόσιμες για όποιον δεν έχει συνδέσει την πολιτική του καριέρα με διαθέσεις και ορέξεις ξένων κέντρων εξουσίας. Αν σας έχει παραμείνει έστω μιας σταγόνας εθνικής συνείδησης, εφαρμόστε τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ μήπως και σωθεί την ύστατη αυτή στιγμή τούτος εδώ ο τόπος. 

Ίσως σας παραξενεύει το γεγονός του ότι σας δίνουμε έτοιμες λύσεις προς εφαρμογή με τις οποίες θα σας ευγνωμονεί όλο το έθνος. Βλέπετε όμως κύριε Σαμαρά εμείς οι νέοι του ΛΑ.Ο.Σ δεν είμαστε οι Έλληνες που έχετε συνηθίσει, είμεθα πατριώτες και ως πατριώτες μας ενδιαφέρει πρώτα η πατρίδα μας και όχι η παρτή-δα μας. Έχουμε μιαν άλλη, μια νέα περπατησιά, και δεν μας ενδιαφέρει το ποιος θα κάνει το καλό για την πατρίδα, αρκεί αυτό το καλό να γίνει και σύντομα. 

Αγωνιζόμαστε για το μέλλον και το κοινό καλό όλων των Ελλήνων και όχι για το πώς θα διοριστούμε σε μια θεσούλα για να λύσουμε το βιοποριστικό μας πρόβλημά. 

Αναλογισθείτε λοιπόν τις ευθύνες που έχετε έναντι του Ελληνικού λαού και μη καθυστερείται άλλο καταδικάζοντας και άλλα Ελληνόπουλα στην εξορία. 

Δημήτριος Η. Γκρίλλας 
Γραματέας Νέας Γενιάς ΛΑ.Ο.Σ.

Posted on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2012 by Unknown

No comments



Με μια δήλωση έκπληξη ξεκίνησε τη θητεία του ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Σε ερώτηση εάν η Νέα Δημοκρατία έχει θέση για τον Γιώργο Καρατζαφέρη δήλωσε:

"Οι πόρτες της ΝΔ είναι πάντα ανοιχτές για όλους όσους ασπάζονται τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης. Η βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας χρειάζεται όλους ανεξαιρέτως να συστρατευθούμε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας."

Τυχαία η δήλωση ή πρόκειται για ακόμη ένα κάλεσμα στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.;

Posted on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2012 by Unknown

No comments

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012




...Γενικώς δεν ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω, διότι το θεωρώ ανούσιο και μίζερο πολιτικά να τρωγόμαστε σαν χωρισμένοι σύζυγοι. Στην επιστολή αποχώρησης μας πριν έναν μήνα είχαμε κάνει σαφές: “Απαιτούμε από τον ΛΑ.Ο.Σ. να επιδείξει τον σεβασμό που αρμόζει στα ονόματα, τον αγώνα, την προσφορά και τις προθέσεις μας, προκειμένου να μην αναγκαστούμε να έρθουμε δημοσίως σε αντιπαράθεση με κάτι που αγαπήσαμε. Άλλωστε σε μία τέτοια αντιπαράθεση εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ή να χάσουμε...”

Στην ίδια λογική θέλω να συνεχίσω να κινούμαι κι εγώ και οι περισσότεροι συναγωνιστές μου. Αυτό όμως δεν γίνεται σεβαστό από κάποιους, που δημοσίως καθυβρίζουν και πετάνε λάσπη σε εμάς και σε όποιον συναγωνιστή αποφασίζει να αποχωρήσει απο τον ΛΑΟΣ. Δεν γίνεται σεβαστό απο κάτι μεταλλαγμένους αστούς, που κρίνοντας εξ' ιδίων τα αλλότρια, “ανακαλύπτουν” υπόγειες διαδρομές, συνωμοσίες, πιέσεις, δοσοληψίες και άλλα προσφιλή σε εκείνους, τα οποία μας προσάπτουν ψιθυρίζοντας πάντα πίσω απο την πλάτη μας, διότι φοβούνται τα καθαρά λόγια.

Αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο, στάθηκε η λογοκρισία που δέχθηκα στην προσπάθεια μου να απαντήσω με επιχειρήματα, στην άδικη επίθεση που δέχθηκε από στελέχη του ΛΑΟΣ ένας συναγωνιστής μας, μέσα σε μία ομάδα φίλων του κόμματος. Και όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως η λογοκρισία είναι ένα απο τα λίγα πράγματα που μπορούν να με τρελάνουν. Δεν δέχθηκα λογοκρισία στο σχολείο απο τους αριστερούς καθηγητάδες, μετρώντας αποβολές. Δεν δέχθηκα λογοκρισία στα πανεπιστήμια και στον δρόμο, μετρώντας ράμματα και κρατητήρια. Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να την δεχθώ απο τα στελέχη ενός κόμματος που το σηκώσαμε στις πλάτες μας με αίμα και ιδρώτα επί 7 χρόνια...

Ξεκαθαρίζω λοιπόν προς όλους, καλοπροαίρετους και κακοπροαίρετους, ελπίζοντας η φαγωμάρα μεταξύ μας να τελειώσει κάπου εδώ, προκειμένου να κοιτάξουμε απέναντι τον εχθρό που έρχεται καλπάζοντας:

  1. Όσοι αποχωρήσαμε απο την Νεολαία, το κάναμε τιμώντας τις υπογραφές μας σε μία επιστολή προτάσεων και απαιτήσεων, που ήταν το απόσταγμα όσων ζητούσαμε θεσμικά εδώ και ενάμιση χρόνο, σε κλειστές θύρες. Για αυτό το κείμενο θεωρηθήκαμε από την ηγεσία του κόμματος “προβοκάτορες”, “πραξικοπηματίες” και άλλα ωραία, με αποτέλεσμα τις τραγελαφικές καρατομήσεις και επανατοποθετήσεις στα τέλη του Ιουλίου.

  2. Απο τα όσα ζητούσαμε με αυτή την επιστολή δεν έγινε σχεδόν τίποτα, ούτε ο Γ. Καρατζαφέρης δεσμεύτηκε στην συνάντηση που είχαμε πως θα κάνει τις αλλαγές που του ζητάει η Νεολαία του. Αντιθέτως με τις πράξεις του και με τα όσα μας είπε, μας έδειξε πως δεν θέλει να κατανοήσει τα λάθη που μας έφεραν σε συντριπτικές ήττες, ούτε κάποια ουσιαστική αλλαγή διατίθεται να κάνει.

  3. Η υπομονή λοιπόν εξαντλήθηκε... Πολλοί από αυτούς που μας κατηγορούν σήμερα για μικρή χωρητικότητα στο δοχείο της υπομονής μας, υπεραμυνόμενοι της ηγεσίας του κόμματος, ήταν πρωτοστάτες στην “επαναστατική” κριτική εναντίον της ηγεσίας της ΝΕ.Ο.Σ., όταν δείχναμε ιώβεια υπομονή στα λάθη του προέδρου και της ηγεσίας, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα εισακουστούν οι επισημάνσεις μας.

  4. Δεν φύγαμε πάνω στην μάχη, διότι -παρ' ότι σε κάποιους κεντροαστούς δεν άρεσε ποτέ ο όρος- αισθανόμαστε πρώτα από όλα στρατιώτες. Δώσαμε και την τελευταία άνιση μάχη, παρά τις έντονες διαφωνίες μας με τις τραγικές επιλογές του “στρατηγού” μας. Μάχη στο ίδιο ναρκοθετημένο πεδίο που επέλεγαν πάντοτε να μας ρίχνουν. Και ως στρατιώτες, αφού εκτελέσαμε όλες τις εντολές στο έπακρον, ζητήσαμε μπαρουτοκαπνισμένοι -και όχι χαρτογιακάδες- να βγούμε στην αναφορά...

Φύγαμε ως φίλοι και ελπίζω κάποιοι να σταματήσουν να μας προκαλούν για να μην μας μετατρέψουν σε εχθρούς. Αν κάποιοι δεν κατανοούν τα αυτονόητα και αναζητούν “προδότες” θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να καταλάβουν πως υπάρχουν και προδομένοι. Θεωρούμε ότι κανείς μας δεν “ευεργετήθηκε” απο το κόμμα, περισσότερο απο όσο το ευεργέτησε με τους αγώνες του. Κι αν ο Γ. Καρατζαφέρης ανακάλυψε οψίμως πως είμαστε “ακραίοι” δεν ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό. “Ακραίοι” ήμασταν πάντοτε, την ιστορία μας και τις ιδέες μας ποτέ δεν τις κρύψαμε, ούτε αναγκάσαμε κανέναν να μας ανεχτεί.

Υ.Γ.1: Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα στην νέα ηγεσία της ΝΕΟΣ, που σε έναν βαθμό αποτελείται από άξιους συναγωνιστές. Υπομονή, δύναμη και πρώτα απ' όλα αγώνα για την Πατρίδα.

Υ.Γ.2: Σε κάποια στελέχη του κόμματος που μας κατηγορούν ότι θέλαμε να φτιάξουμε μία Εθνικιστική Νεολαία, απαντάμε πως... Ναί αυτό θέλαμε! Δεν το κρύψαμε ποτέ και απο κανέναν. Κι αφού δεν μας άφησαν να την φτιάξουμε εντός, θα την δημιουργήσουμε εκτός...


Γιάννης Παναγιωτακόπουλος 

Posted on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012 by Unknown

1 comment



Ότι κάποιοι αναρχικοί κύκλοι στην Ελλάδα φαντασιώνονται εξεγέρσεις και οδομαχίες είναι γνωστό σε όλους μας. Οι αναφορές τους όμως δημοσίως και μάλιστα με λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα δράσουν προκαλεί τουλάχιστον ανατριχίλα.

Παύει να είναι γραφικό και αστείο όταν έχουμε παραδείγματα όπως αυτό του φονιά Θεοφίλου στην Πάρο. Καλό είναι οι αρχές να επέμβουν και να αποδώσουν δικαιοσύνη αφού ο συγκεκριμένος ανώνυμος απειλεί ανοικτά το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας!

Διαβάστε τι έγραψε:
Όταν οι οδοµαχίες θα δίνονται σε δρόµους σκοτεινούς από µια απεργία της ΔΕΗ, όταν οι συγκρούσεις θα συντελούνται εν µέσω τόνων αµάζευτων σκουπιδιών, όταν τα τρόλεϊ θα κλείνουν τις οδικές αρτηρίες εµποδίζοντας την διέλευση των µπάτσων, όταν ο απεργός δάσκαλος θα ανάβει το στουπί του εξεγερµένου µαθητή, τότε πια θα µπορούµε να πούµε: κανάγιες, οι µέρες της κοινωνίας σας είναι µετρηµένες, ζυγιάσαµε τις χαρές της και τα δίκια της και τα βρήκαµε λειψά. Κι αυτό σήµερα δεν είναι πια µια φαντασίωση, µα µια απτή δυνατότητα στο χέρι του καθένα µας: η δυνατότητα να δράσουµε συγκεκριµένα πάνω στο συγκεκριµένο. Η δυνατότητα για την έφοδο στον ουρανό.Οι κολασμενοι θα σας καταπιουν κουφαλες, μαζι και τα παρακρατικα σας χερια τα φασιστακια.κανενας μονος του.

Posted on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012 by Unknown

No comments