Δεν είναι μυστικό ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο πρωταγωνιστής των φετινών εκλογών, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Μια σταυροφορία εναντίον της δράσης και των θέσεων του κινήματος της Χρυσής Αυγής, ενορχηστρωμένη από τα Μ.Μ.Ε. του συστήματος και του βαθέος κράτους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., έχει ξεκινήσει με κύριο χαρακτηριστικό της την στόχευση να μην μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.

Όμως, ακόμη κι ένας ερασιτέχνης επικοινωνιολόγος θα αντέτεινε ότι η δημιουργία αυτού του θορύβου γύρω από το όνομα της Χρυσής Αυγής, μόνο κακό δεν της κάνει, αφού κι η αρνητική διαφήμιση, είναι διαφήμιση. Το σημερινό επεισόδιο μεταξύ φερομένων ως μέλη της Χρυσής Αυγής και του πρώην υπουργού κύριου Ευθυμίου, προσθέτει πόντους στον υποψήφιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά πολύ περισσότερους πόντους στην "αντισυστημική" Χρυσή Αυγή που χτυπάει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα μάτια των πολιτών.

Προτού λοιπόν βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, ας σκεφτούμε τι εξυπηρετεί το σύστημα στην πραγματικότητα: Να μπει ή να μην μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Θεωρούμε ότι το σύστημα όχι μόνο θέλει αλλά σπρώχνει με κάθε τρόπο την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Οι λόγοι προφανείς: Μια ασταθής πολιτικά Ελλάδα, γίνεται πιο εύκολος μεζές για τα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα που θέλουν την πατρίδα μας εκτός Ευρώ...

Περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις απόψεις σας!