Δηλώσεις ότι δεν θα ακολουθήσουν τον Μάκη Βορίδη στο δρόμο που επέλεξε, εννοώντας τη Νέα Δημοκρατία, φαίνεται πως κάνουν ο ένας μετά τον άλλο τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. προκειμένου να δώσουν ένα μήνυμα ενότητας στο κόμμα. Παράλληλα θέλησαν με αυτό τον τρόπο να διώξουν από πάνω τους όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για πιθανή δική τους προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, πρόεδρος της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ., πολιτικό τέκνο του Μάκη Βορίδη, ο οποίος τόσο σε γραπτές ανακοινώσεις όσο και στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Ράδιο Άστυ, όχι μόνο πήρε αποστάσεις από τον άλλοτε μέντορά του Μάκη Βορίδη, αλλά δήλωσε ότι ντρέπεται για λογαριασμό του. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει πάρει πρωτοβουλία για να συσπειρώσει κι άλλους αγωνιστές από το Ελληνικό Μέτωπο, προκειμένου να μην αποχωρήσουν από το κόμμα όπως έκαναν δεκάδες άλλοι.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής αποστάσεις από τον Μάκη Βορίδη έχουν πάρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Καρδαράς, ο Χαρίτος, ο Γιώργος Σαγιάς και αναμένονται κι άλλοι. Παράλληλα, δημοσιεύονται παλιές συνεντεύξεις και φωτογραφίες από συνθήματα του παλιού κόμματος του Μ. Βορίδη, του Ελληνικού Μετώπου, στις οποίες εμφανιζόταν εθνικιστής και εναντίον της Ευρώπης του Ευρώ.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γ. Καρατζαφέρης θέλει έτσι να στείλει κι ένα μήνυμα στη Συγγρού ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και ότι δεν συγχωρεί!