Είμαστε ίσως από τους λίγους που είχαμε επισημάνει κατά καιρούς ότι είναι ασυμβίβαστο για το πατριωτικό blogging η ύπαρξη διαφημίσεων! (βλέπε εδώ). Η αναφορά μας αυτή στεναχώρησε πολλούς και ορισμένοι σταμάτησαν να μας προβάλουν.

Η παραπάνω φωτογραφία με τη διαφήμιση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο πλέον αντιμητσοτακικό και αντιντορικό blog είναι ενδεικτική για να καταλάβουν οι αποκαλούμενοι πατριώτες bloggers ότι η κονόμα δεν πάει μαζί με το πατριωτικό blogging. Το λέμε με σεβασμό στην προσπάθειά όλων όσων επέλεξαν να βάζουν διαφημίσεις στα blogs τους αλλά πώς θα σας φαινόταν αν αντί αυτής της διαφημίσεως, υπήρχε διαφήμιση του κρατιδίου των Σκοπίων με αναφορές στη Μακεδονία ή τουρκικών εταιρειών από τα κατεχόμενα της Κύπρου; 

Καλό είναι λοιπόν να αναθεωρήσετε τη στάση σας φίλοι bloggers. Δεν γράφουμε στα blogs και δεν κυνηγάμε τα clicks για λίγα περισσότερα ευρώ. Τουλάχιστον έτσι νομίζουμε ξεκινήσαμε όλοι. Ας συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε, μακριά από το δαιμόνιο του κέρδους και του κυνηγιού της διαφήμισης. Δεν είναι και η καλύτερη ατραπός.