Ο αγανακτισμένος ΠΑΣΟΚος Πασβαντίδης
Δήλωση του αγανακτισμένου πρώην ΠΑΣΟΚου Πασβαντίδη ο οποίος βγαίνει στα κανάλια δεξιά κι αριστερά και απειλεί το ΠΑΣΟΚ ότι θα ηγηθεί εξέγερσης εάν εγκατασταθούν Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών στο Ελληνικό. Όμως, κάτι που αποκρύπτει ο πράσινος πολιτικός και συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, του οποίου ήταν η ιδέα, είναι οι απόψεις του σχετικά με την ύπαρξη λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Είμαστε κι εμείς υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και της διεθνιστικής αλληλεγγύης αλλά δεν είμαστε υπέρ της μετατροπής του δήμου μας σε Άγιο Παντελεήμονα"

Μας κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρει ξεκάθαρα και στις ανακοινώσεις του προς τους συνδημότες του. Αντιθέτως, βγάζει μπροστά την καταγωγή του απ' τον Πόντο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο που κατάγεται απ' την μαρτυρική περιοχή.

Είναι απορίας άξιο επίσης πως βγαίνουν τώρα στα κάγκελα ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ σε Ελληνικό-Αργυρούπολη και ο Πασβαντίδης που αύριο θα ξαναδηλώσουν πίστη και υποταγή σε αυτούς που θέλουν να στήσουν το Κέντρο Υποδοχής! Αυτοί που κυνηγήθηκαν στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης μαζί με τον σύντροφο Πεταλωτή!


πηγή: βλέπε στο λεπτό 3.10 βίντεο δημοτικού συμβουλίου