Το δυνατό block των Αυτόνομων Αναρχικών σε αφίσα του παίρνει σαφή θέση για το κίνημα των Αγανακτισμένων τασσόμενο κατά της όποιας ειρηνικής διαμαρτυρίας, θεωρώντας την παγίδα του συστήματος.

Είναι ενδεικτικό ότι ο αναρχικός χώρος έχει βρεθεί σε σύγχυση καθώς ένα αυτοοργανωμένο όπως φαίνεται κίνημα πήρε σάρκα και οστά χωρίς την παραμικρή βοήθειά τους! Η πρωτόγνωρη για τα δεδομένα τους λαοθάλασσα, ενεργοποίησε τα αντικοινωνικά αντανακλαστικά τους, όπως και τόσων άλλων από διάφορους χώρους (νεοφιλελεύθερους, κομμουνιστές, θρησκόληπτους δεξιούς κλπ).

Η Αριστερά αντιθέτως, στο σύνολό της προσπαθεί με κάθε μέσο όχι μόνο να καπελώσει αλλά και να ανεβάσει στην κυριολεξία τα ντεσιμπέλ των συνθημάτων της, με μεγάλες επαγγελματικές ντουντούκες, κομματικό εξοπλισμό, πανό επιτροπών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οικονομολόγους-ομιλητές της κακιάς ώρας. Μάλιστα ένα απ' τα κομματίδια της ακροαριστεράς, το Κ.Κ.Ε. Μ-Λ έφτασε στο σημείο να μοιράζει κομματικό φυλλάδιο λαμβάνοντας την ανάλογη αντίδραση απ' τον απλό κόσμο.

Κι όλα αυτά τα κάνουν γιατί βλέπουν με λύπη ότι μπροστά στη Βουλή στέκονται ακόμα πατριώτες, που ανεμίζουν την ελληνική σημαία και ψάλλουν τον εθνικό ύμνο. Αυτά τα χαρακτηριστικά που μισούν και προσπαθούν με κάθε μέσο να τα αποτρέψουν. Εις μάτην όμως!