Κατά καιρούς διαβάζουμε σε κάποια blogs του ευρύτερου πατριωτικού χώρου και της Νέας Δημοκρατίας  για πρώην πολιτευτές και στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. που κρατούν αποστάσεις από την πολιτική του Καρατζαφέρη όσον αφορά το Μνημόνιο και άλλα ζητήματα. Άνθρωποι άγνωστοι πολιτικά, που στο κόμμα τους γίνονται γνωστοί όταν φεύγουν, κάνοντας βαβούρα στα blogs με "Αποκαλύψεις" για τον Καρατζαφέρη και μειωτικές δηλώσεις για την πρώην παράταξή τους. Η μικρή αυτή δημοσιότητα κάποια στιγμή τελειώνει και ο επαναστάτης επιστρέφει στο σκοτάδι της παλιάς του αφάνειας.

Με αφορμή αυτό, ας ψάξει ο κόσμος τις θέσεις που κατείχαν στο παρελθόν, οι διάφοροι διαφωνούντες, όταν ο Καρατζαφέρης ήταν "καλός" και χειροκροτούσαν από πρώτη θέση. Ο Καρατζαφέρης ήταν αλάνθαστος όταν τους διόριζε στη Βουλή και μασούλαγαν τα λεφτά του Ελληνικού Δημοσίου κι έπαιρναν γαλόνια στην κομματική ιεραρχία. Στελέχη της σαβούρας που υπό άλλες συνθήκες θα κατείχαν θέση στα πολιτικά παρατράγουδα της Βουλής, βγαίνουν με σοβαροφάνεια προς τον κόσμο και καταγγέλλουν, τα πεπραγμένα του  πρώην πολιτικού τους αγά.

Ας σταματήσουμε το θέατρο του παραλόγου κι ας σοβαρευτούν οι διάφοροι πολιτικοί γυρολόγοι που καταδυναστεύουν τον πατριωτικό χώρο με την καπηλεία τους. Αγώνας για την πατρίδα με φουσκωμένες τσέπες και υπαλληλίκια δεν γίνεται! Στην ιστορία δεν έχουν θέση οι σημαιοκουνάκηδες και οι αποτυχημένοι πολιτευτάδες.