Του Χρ. Χατζηαναστασίου

Η δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ δεν πρέπει να προβληματίσει μόνο την ηγεσία της αστυνομίας αλλά και τους Έλληνες πολίτες. Η απώλεια ζωής, οι θανάσιμοι τραυματισμοί και τα συμβάντα κατά ανθρώπων που υπηρετούν την ασφάλεια της χώρας είναι βέβαιο πως αποσκοπούν κάπου. Ο ορισμός του τίποτα δεν γίνεται τυχαία δείχνει ότι επαληθεύετε με κάθε του μορφή. Πότε άλλωτε στο παρελθόν δεν είχαμε τέτοια και τόσα κρούσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχει περάσει πάνω απο ένα χρόνο με τον σοβαρότατο τραυματισμό της αστυνομικού Σοφίας Ψυχογιού και χθές μόλις είχαμε δύο νέκρους και άλλους δύο τραυματίες. Την ίδια ώρα έρχεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης και μιλάει για διαβούλευση ένος νόμου όχι απαραίτητα χρηστικού για την ελληνική κοινωνία.

Στον ίδιο δρόμο που έχει χαράξει και όλη του η κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση που στόχος της είναι μάλλον να τιμωρήσει τους πολίτες και όχι τις δικές της πολιτικές επιλογές.
Στην Ελλάδα αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας σοβαρός αναπτυξιακός νόμος και η θρασύτητα με την οποία κουβαλάνε τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι κρατούντες κάπου οδηγούν.
Χθές σε μια παρέα μέσα στις κουβέντες που έγιναν τέθηκε με έναν προβληματισμό ένα θέμα που αναγκαστικά σήμερα για μένα είναι κυρίαρχο.

Ο άνθρωπος αφού εξάντλησε κάποια θέματα καθημερινότητας έφτασε με αναγωγή στο ερώτημα γιατί βιάζεται η κυβέρνηση να ψηφίσει τον νόμο που ετοιμάζει ο Καστανίδης; Που αποσκοπεί αυτού του είδους η λογοκρίσια και γιατί τόση τρεμούλα, ποιού εντολές εκτελούν οι ιθύνοντες, τι σχέδιο υπάρχει και έχουν τρελλάνει την ελληνική κοινωνία;

Όλο το βράδυ σκεφτόμουν τα λόγια του... κι όσο κι αν προσπαθούσα να συνδυάσω γεγονότα και καταστάσεις δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Ευτύχως όμως ο άνθρωπος είχε μία απάντηση για όλα αυτά τα ερώτηματα. Σε αυτήν του την απάντηση θα προσθέσω και μία άλλη ιδέα που μου ήρθε σήμερα.

Ο πανικός των κυβερνώντων έχει ξενοκίνητα συμφέροντα, κάποιοι θα θέλησουν να γίνουν οι σωτήρες της πατρίδας μας και κάποιοι άλλοι κάνουν μπίζνες στο όνομα της χώρας μας. Όλοκληρη η Βόρεια Αφρική "καίγεται" και οι εξελίξεις γίνονται με αστραπιαία ταχύτητα.... κοντά στην περιοχή αυτή είναι και η χώρα μας.... είναι η ΑΟΖ.... είναι ο φυσικός πλούτος της χώρας... είναι η ΕΕ... είναι το ΔΝΤ..... και στο τέλος είναι και αυτή η κυβέρνηση που με τις ευλογίες του πολιτικού συστήματος μάλλον οδήγει τους Έλληνες στην τελική εξαφάνιση τους.

Δεν θα σας κουράσω άλλο... πρέπει να πω τι μου είπε αυτός ο άνθρωπος, το κομμάτι Ελλάδα έχει χαθεί μοναδική σωτηρία για τον Ελληνισμό είναι οι Έλληνες της διασποράς αυτοί που δεν έπηρεάζονται από τα συμβάντα στην χώρα και από τα κανάλια που κοιμίζουν με τις αηδίες τους τον κόσμο.

Κοντά σε αυτήν του την πρόταση θα συμπλήρωσω Έλληνες πρέπει να το κατανοήσετε σοβαρά αυτό...... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΙΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΠΟΛ. ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.... ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!!!!

πηγή: Ελλήνων Πολιτεία