Ο ΛΑ.Ο.Σ. φαίνεται να αντιδρά έντονα στην διαβούλευση για το νόμο Καστανίδη που αφορά την δια νόμου επιβολή του πολυπολιτισμού (διαβάστε εδώ όλο το σχέδιο). Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα αφού αν κάτι τέτοιο γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τότε τόσο οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. όσο και τα στελέχη του θα δεχτούν πληθώρα πιέσεων, από την Αριστερά.

Και αν οι βουλευτές έχουν ασυλία, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τα εκατοντάδες στελέχη του κόμματος που θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και δικαστικά τους θιγόμενους από ενδεχόμενη ομιλία ή φράση που χρησιμοποιήσουν εναντίον των λαθρομεταναστών ή κάποιας μεταναστευτικής ομάδας. Γνωρίζουμε όλοι, ότι δεν χρειάζεται και πολύ για να στηθεί ένα κατηγορητήριο και να βρεθεί κανείς από το πουθενά ακόμα και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ήδη το θέμα το έχουν ανεβάσει αρκετά τα στελέχη της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. ενώ υπάρχουν σκέψεις για έντονες αντιδράσεις.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται σκοτεινές εποχές λογοκρισίας και κανιβαλισμού από τις γνωστές για την δράση τους ΜΚΟ και παραγόντων της Διεθνιστικής Αριστεράς.