Η παρουσία του Νικολή Νικολαϊδη στην εκδήλωση του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. για τον Γρίβα Διγενή, πολύ καλού φίλου του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη, άναψε πάλι τη συζήτηση στα πηγαδάκια, για τα πολιτικά αλισβερίσια στη Μεγαλόνησο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους:

"Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην τελευταία του επίσκεψη στην Κύπρο, έκατσε λίγο παραπάνω και βρέθηκε στη Λεμεσό, στον παλιό φίλο του Γλαύκου Κληρίδη και δικού του Νικολή Νικολαϊδη. Εκεί τον περίμενε ένας ολόκληρος "στρατός" νεαρών τεχνοκρατών από τις Βρυξέλλες που ασχολούνται με τα ενεργειακά ζητήματα.

Ήταν τα «παιδιά» της Νίκης Τζαβέλα που εργάζονται μαζί της στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Νίκη, έχοντας άριστες σχέσεις με το αμερικανοεβραϊκό λόμπι και άρα γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις συμφωνίες -πάνω και κάτω από το τραπέζι- μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου για το φυσικό αέριο, έσπευσε να βάλει τον αρχηγό της στο παιχνίδι, καθώς του υπέδειξε να συναντηθεί με πρόσωπα «κλειδιά»...

Οι «ενεργειακές» επαφές του Γ. Καρατζαφέρη στην Κύπρο ξεκίνησαν με ινκόγκνιτο συνάντηση με τον Αντώνη Πασχαλίδη, υπουργό της Κύπρου, αρμόδιο και για τα ενεργειακά. Αργότερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παρακάθισε σε γεύμα εργασίας στη Λεμεσό με μία από τις «Επτά Αδελφές» που επιδιώκει να πάρει τη δουλειά εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου. Ομοτράπεζοι ήταν και τα «παιδιά της Νίκης», που πότε μιλούσαν αμερικάνικα και πότε εβραϊκά..."

Δυνατό πόκερ παίζει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε τα ποσοστά επιτυχίας του!

πηγή: Έθνος