"Με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ήταν πολύ φιλικός και ενθαρρυντικός για τη σειρά. Μου είπε να μη δίνω σημασία. Αυτή η κουβέντα με τον Αβραμόπουλο μου έδειξε ότι δεν υπάρχει, προφανώς, κάποιο οργανωμένο σχέδιο να με σκοτώσουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου. Φοβάμαι όμως το μικρό ανεγκέφαλο 20άρη που θα πιστέψει τις ίδιες του τις απειλές και θα μου επιτεθεί στο δρόμο. Φοβάμαι τους «αδέσποτους» .

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον γνωστό συγγραφέα, κ. Τατσόπουλο, έναν ακόμη "ιθύνοντα νού" της σειράς 1821 του ΣΚΑΙ, που προσπαθεί να "ταίσει" την ελληνική ιστορία στο τηλεοπτικό κοινό, υπό το Ρεπούσειο πρίσμα.

Το νέο δεν βρίσκεται στο ότι ο άνθρωπος αυτός, προσπαθεί με διάφορους τρόπους να θυματοποιηθεί, προκειμένου είτε να αποφύγει το "κράξιμο" που δέχτηκε από πολλούς Έλληνες, όχι μόνο λόγω της συμμετοχής του στην διαμόρφωση της συγκεκριμένης σειράς, αλλά και λόγω του περίφημου -αποτυχημένου κατά τον ίδιο - αστείου του, που χαρακτήριζε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη όχι απλά ως ομοφυλόφιλο, αλλά και ... αρραβωνιασμένο, είτε να μην γίνεται πλέον αντιληπτός ως θύτης κατά της ιστορίας του λαού μας. Αναμενόμενη αυτή του η στάση, την έχουν άλλωστε εφαρμόσει στο παρελθόν και άλλοι, όπως η κ. Ρεπούση και η κ. Δραγώνα που παρουσίαζαν τον εαυτό τους ως θύματα ... της ακροδεξιάς ή του παρακράτους.

Η είδηση βρίσκεται στο ότι τον κ. Τατσόπουλο, πήρε τηλέφωνο για να στηρίξει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, του υποτίθεται συντηρητικού κόμματος. Του κόμματος μάλιστα, που μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά υποτίθεται ότι έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και κάνει μια συγκεκριμένη στροφή. Φαίνεται όμως ότι τα παλιά χούγια, δεν πεθαίνουν εύκολα. Η κίνηση αυτή του κ. Αβραμόπουλου, δεν ξέρουμε αν είχε στόχο την δημοσιότητα, εάν είχε στόχο το να εξασφαλίσει την ... στήριξη του ΣΚΑΙ ή ήταν σε προσωπικό επίπεδο και ο κ. Τατσόπουλος του έκανε απλά ... outing. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μας θυμίζει την υποστήριξη της κ. Γιαννάκου προς την κ. Ρεπούση. Που παρόλο που της κόστισε την κοινοβουλευτική της έδρα, ανταμοίφθηκε με μια θέση στην ευρωβουλή - μέσω λίστας φυσικά.

πηγή: Ελεύθερος Κόσμος

Σχόλιο: Αν αληθεύει, θα πέσει πολύ μαύρο στην Α' Αθηνών Δημήτρη Αβραμόπουλε! Αν έχεις τα κότσια να κατεβείς με σταυρό!