Στις 23 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα η γενική απεργία. Κάποιοι είτε θέλοντας να προβοκάρουν είτε εξυπηρετώντας αλλότριους σκοπούς, ετοιμάζουν διάφορα happenings που θυμίζουν έντονα τις κινητοποιήσεις ύστερα από το θάνατο του Γρηγορόπουλου.

Με κείμενα που υποδηλώνουν σαφή προσδοκία για νέα Δεκεμβριανά, οι πληβείοι της Αριστεράς ονειρεύονται οδοφράγματα και επαναστάσεις τύπου Αιγύπτου. Για το λόγο αυτό κινητοποιούν και μεγάλες μάζες μεταναστών, όπως έκαναν στα τελευταία αντιρατσιστικά συλλαλητήρια προκειμένου το εκρηκτικό μίγμα τους να μυρίσει εμφύλιο και να εκραγεί. Στο περιστατικό της Νομικής, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν τους έκανε τη χάρη. Τώρα όμως;

Υ.Γ. Κάποιοι αφελείς πατριώτες θεωρούν πως μια επανάσταση τύπου "Να καεί το μπ**ρδελο η Βουλή" είναι προς όφελος των ιδεών τους, αγνοώντας εσκεμμένα το γεγονός ότι η Αριστερά η οποία πάντοτε πρωτοστατεί σε κινήσεις διάλυσης της νομιμότητας και των θεσμών, έστω κι αυτών των σάπιων, προωθεί τα ξένα συμφέροντα...Ελπίζουμε να επικρατήσει η σύνεση και να περιθωριοποιηθούν οι διάφοροι τρομοκράτες του γλυκού νερού!