Εδώ και τρεις μήνες περίπου ο Karatheodoris μαζί με άλλους πατριώτες ξεκίνησε μια προσπάθεια εξάλειψης υβριστικών για την πατρίδα video στο youtube. Έχουμε δημιουργήσει ένα playlist με Αnti-greek videos που όλο και αυξάνονται κι ένα ακόμη για τους αδελφούς Σέρβους (anti-Serb). Στα playlists συγκεντρώνονται όλα τα video που έχουν στόχο να συκοφαντήσουν την πατρίδα μας και να προκαλέσουν το πατριωτικό μας αίσθημα. Την τιμητική τους έχουν οι Σκοπιανοί (επαγγελματίες πια του είδους) ενώ Τούρκοι και Αλβανοί ακολουθούν.
Το ευχαριστο είναι ότι κάθε δύο περίπου εβδομάδες "ρίχνουμε" 10 βίντεο. Το κακό είναι ότι εμφανίζονται άλλα 20. Ο Karatheodoris όμως δεν το βάζει κάτω. Με 850 ενεργούς φίλους και την συμπαράσταση πολλών πατριωτών συνεχίζει δυνατά.
Σ' αυτή την προσπάθεια όλοι οι πατριώτες, που θέλουν να λέγονται ενεργοί, θα πρέπει να συμβάλλουν. Τίποτα δεν είναι μάταιο. Όλοι γνωρίζετε ποια είναι η κατάσταση στο ΥΠΕΞ. Είμαστε ανοχύρωτοι και θα πρέπει να αντισταθούμε με όπλο την υπομονή, την επιμονή και το θράσος. Ενημερώστε τον KARATHEODORI για κάθε νέο βίντεο υβριστικού περιεχομένου και διαστρέβλωσης της ελληνικής ιστορίας και κάνετε flag τα video που βρίσκονται στο playlist.

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!! FLAG= ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Γιατί οι Έλληνες ξέρουν πάντα στο τέλος να κερδίζουν!