Το παραπάνω βίντεο δεν θα προβληθεί στα μέσα της Ευρώπης. Κι αυτό γιατί η "επανάσταση" όπως όμορφα παρουσιάζεται από πολλούς, είναι δίκαιη και σαφώς όλοι τάσσονται υπέρ των "διαδηλωτών".

Πώς όμως μπορούμε να μιλάμε για επανάσταση την ώρα που καίνε και ρημάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, πλιατσικολογούν όλα τα μαγαζιά της ίδιας τους της χώρας, παραλύοντας την αιγυπτιακή οικονομία. Αυτοί οι ιδεολόγοι, οι δημοκράτες και οι απελευθερωτές που βρισκόντουσαν;

Θα δείξουμε τα πλάνα των διαδηλωτών που δέχονται τις επιθέσεις της αστυνομίας, αλλά εσκεμμένα θα κρύψουμε την "άλλη εικόνα". Αυτή που σίγουρα χαλάει τον άδολο αγώνα του καταπιεσμένου Αιγύπτιου που ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει χούντα. Και εντελώς τυχαία επίσης σαφώς προτιμά το καθεστώς του στρατού (άλλη χούντα) ως μετάβαση στις εκλογές. Δεν θα μιλάμε για ολοκληρωτικό καθεστώς αν στη θέση του Μουμπάρακ, εκλεγεί το καλό παιδί των Η.Π.Α. Εκεί θα έχει κερδίσει η "δημοκρατία".

Υ.Γ. Σαφώς και τασσόμαστε εναντίον κάθε μορφής ολοκληρωτισμού όπως το καθεστώς του Μουμπάρακ. Αλλά δεν θα πέσουμε στην παγίδα να υμνήσουμε τις ενέργειες ανθρώπων που μόνο το καλό της Αιγύπτου δεν σκέφτονται. Και ναι, θα έλθουν μέρες για την Αίγυπτο που θα μακαρίζουν το προηγούμενο καθεστώς και θα παρακαλάνε να βγουν από ένα ΔΝΤ. Θυμηθείτε το!