Επειδή συχνά ακούγονται διάφορα περι μεταπήδησης του Μάκη Βορίδη από το ΛΑ.Ο.Σ. σε άλλα κόμματα, θα πρέπει ίσως να ξεκαθαριστούν ορισμένες εσκεμμένα λάθος πληροφορίες που διαρρέονται από διάφορους κύκλους.

Κατά πρώτον, ο βουλευτής ουδέποτε έκανε ουδεμία δήλωση που να υπονοούσε μια τέτοια ενέργεια, σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα που οι περισσότερες από τις διαρροές ότι σύντομα ο Βορίδης θα αποχωρήσει από το ΛΑ.Ο.Σ., ήταν μυθεύματα τρίτων που προσπαθούσαν να υπονομεύσουν τόσο τον ίδιο όσο και τον χώρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Παρόλα αυτά, κι αφού η Ντόρα Μπακογιάννη έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία, κύκλοι τόσο της Νέας Δημοκρατίας (ντορικοί και σαμαρικοί), όσο και από τον ΛΑ.Ο.Σ. (!!!) διαρρέουν ότι ο Μάκης Βορίδης καλοβλέπει μια ενδεχόμενη μεταπήδησή του προς το νέο κόμμα της Ντόρας. Μάλιστα, έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν βέβαιο κάτι τέτοιο αργά ή γρήγορα.

Πόσο έξυπνος θα μπορούσε να είναι ένας πολιτικός, ο οποίος θεωρείται ο δημοφιλέστερος στο κόμμα του και ένας από τους πιο αγαπητούς στο χώρο της ευρύτερης Δεξιάς, να βάλει σε κίνδυνο την πολιτική του καριέρα προσχωρώντας στο πείραμα Μπακογιάννη; Αλλού ας κοιτάξουν οι καλοθελητές...