Τα λόγια είναι περιττά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είμαστε ιδιαιτέρως ευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν την διαφορετικότητα ή την επιλογή των ανθρώπων. Όμως οι πράξεις του συγκεκριμένου ατόμου που είχε το θράσος να παρουσιάζεται στην τηλεόραση επί ώρες και να χρησιμοποιεί χρόνο τηλεθέασης για να κάνει τις αστειότητές του, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Και ναι, αφορά το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου. Μετά τη μηνυτήρια αναφορά, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος καθώς άσκησε έφεση. Αυτή είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη! Όμως αυτό που μας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται να εμφανίσουμε το πρόσωπό του μέχρι την καταδικαστική απόφαση. Ναι, είναι αλήθεια. Πολλές φορές κάποιος κατηγορούμενος διασύρεται ενώ τελικά αποδεικνύεται αθώος. Όμως, όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, όταν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και το κυριότερο όταν ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ είναι εκτός φυλακής, τότε ναι είναι επικίνδυνο να μην ξέρουμε ποιο είναι αυτό το δίποδο κτήνος που τόλμησε να βάλει χέρι σε νεαρό αγόρι, μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος και έχει συνηθίσει να έχει το ακαταλόγιστο.

Ας τελειώνουμε με αυτά τα σάπια πρότυπα που παρουσιάζονται ως αστείοι στην τηλεόραση. Κι επιτέλους, ας προστατέψουμε την κοινωνία μας από τέτοια αρρωστημένα άτομα που μόνο κακό κάνουν στις ζωές και τις ψυχές αθώων ανήλικων παιδιών.