Το υβρεολόγιο και η αυθάδεια έχουν τα όριά τους! Ειδικά όταν εξακοντίζονται εναντίον εκλεγμένου μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βγαίνουν απ' το στόμα φιλοξενούμενου ατόμου στην χώρα μας!

Πρόκειται για κάποιον Αλβανό δημοσιογράφο, Γκαζμέντ Καπλάνι, ο οποίος με οικτρό τρόπο προσπαθεί να λοιδωρήσει τον βουλευτή Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο επειδή τόλμησε να ξεσκεπάσει την ανθελληνική του προπαγάνδα. Δείτε συγκεκριμένα τι γράφει ο φιλοξενούμενος προς το παρόν Αλβανός δημοσιογράφος:

"Δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα από τον βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ, κάποιον Χρυσανθακόπουλο, που τον έπιασαν κάποτε παίζοντας «φρουτάκια», ο οποίος από το βήμα της Ελληνικής Βουλής με έχρισε επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας και «αρχηγό του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα». Ελπίζω στην παρουσίαση του βιβλίου στην Πολωνία να μη μπουκάρουν Πολωνοί χρυσαυγίτες και ομοιδεάτες του κυρίου "Νεοναζιστικά Φρουτάκια". Γιατί και εκεί υπάρχουν πάμπολλοι τέτοιο. Για το ταξίδι στην Πολωνία ευχαριστώ θερμά τις πολωνικές εκδόσεις Czarne, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και την Ελληνική Πρεσβεία"

Ελπίζω να υπάρξει παρέμβαση της δικαιοσύνης προκειμένου να μαζέψει τέτοιου είδους αήθεις επιθέσεις από άγνωστους δημοσιογράφους. Επιπλέον καλούνται να δώσουν εξηγήσεις αυτοί που χρηματοδοτούν τα ταξιδάκια του κυρίου αυτού, την ώρα που Έλληνες πολίτες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Θα επανέλθουμε Καπλάνι...!

πηγή αποσπάσματος: Υπάρχουμε...Συνυπάρχουμε;

Το βίντεο που ενόχλησε τον Αλβανό φιλοξενούμενό μας!