Θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα.

Η ζωή, συνήθως, αργεί να τιμωρήσει αλλά όταν γίνεται, αυτό συμβαίνει με απόλυτα σκληρό και δίκαιο τρόπο.

Η τιμωρία για έναν κακό εργοδότη δεν είναι να χάσει την επιχείρησή του. Η απόλυτη τιμωρία και ύστατη ταπείνωση για έναν κακό εργοδότη είναι να αναγκαστεί να εργαστεί ως υπάλληλος. Η τιμωρία για έναν άδικο πλούσιο άνθρωπο δεν είναι να φυλακιστεί. Η απόλυτη τιμωρία και ο απόλυτος βασανισμός είναι να δημευθεί η περιουσία του μέχρις εσωρούχων. Η τιμωρία για έναν κακό δικαστή δεν είναι να απολυθεί ή να υποβιβαστεί.

Η απόλυτη τιμωρία και η ολοκληρωτική εξαχρείωση για έναν κακό δικαστή είναι να δικαστεί. Είναι να κατεβεί από το έδρανο και να καθήσει στο εδώλιο. Είναι όταν από γάτα θα αναγκαστεί να παραστήσει το ποντίκι. Όταν θα κοιτάει μάταια την εικόνα του Χριστού που κρέμεται πάνω από το σβέρκο αυτού που πλέον τον δικάζει. Είναι όταν θα αισθανθεί όπως αισθάνεται ο γιατρός που διαγιγνώσκει στον εαυτό του μιαν ανίατη ασθένεια. Όπως ακριβώς ο γιατρός γνωρίζει όλες τις παραμέτρους της ασθένειας και όλες τις δυνατότητες της επιστήμης, όπως ακριβώς ο γιατρός βρίσκεται στο έσχατο σκαλοπάτι της απελπισίας και απόγνωσης, έτσι ακριβώς θα αισθανθείς και εσύ κακέ δικαστή καθισμένε στο εδώλιο. Θα βρεθείς σε απόγνωση γνωρίζοντας τι σημαίνει η παράβαση των επιταγών του νόμου και του Συντάγματος και γνωρίζοντας επιπλέον τι μπορεί να πάθεις από κάποιον που σε δικάζει όταν αυτός είναι αποφασισμένος.

Κάθε μέρα βιάζονται οι νόμοι και το Σύνταγμα. Κάθε μέρα επιτρέπετε στην Δικαστική Εξουσία να συνευρίσκεται με την Εκτελεστική και τη Νομοθετική. Κάθε μέρα πέφτετε όλο και πιο χαμηλά αλλά δεν αφήνετε και εμάς να σηκώσουμε κεφάλι.

Δεν περιμένουμε απλώς να μιλήσετε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καλέσετε στο γραφείο σας όλους τους επίορκους και να τους καταστήσετε σαφές ότι παρανομούν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αρνηθείτε να συμμορφωθείτε με νόμους που είναι αντίθετοι προς το Σύνταγμα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τοποθετηθείτε ΑΜΕΣΑ και ΑΜΕΣΩΣ:

Επί του κυοφορούμενου νομοσχεδίου περί απόδοσης ιθαγένειας σε μετανάστες.

Επί της επικείμενης διοικητικής αναδιάρθρωσης με το όνομα “Καλλικράτης”.

Επί της ύπαρξης και λειτουργίας των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Επί των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Επί του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ.

Το προείπαμε. Η απόλυτη τιμωρία και η ολοκληρωτική εξαχρείωση για έναν κακό δικαστή είναι να δικαστεί. Αλλά σε περίπτωση έκρυθμης κατάστασης, ποιος μπορεί να σας το εγγυηθεί;

Στο χέρι σας είναι:

Ή γίνεστε Τερτσέτηδες ή… σας κάνουμε Τσαουσκέσκηδες.

πηγή: Το Κομματόσκυλο