Η μάχη για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι γεγονός καθώς ήδη έχουν ξεχωρίσει οι διεκδικητές της καρέκλας του προέδρου της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας στην Ελλάδα.

Ένας από τους διεκδικητές είναι και ο Βασίλης Φοίβος Αξιώτης. Είναι ο νεότερος και ο πιο πολλά υποσχόμενος αφού με την παρουσία του φαίνεται να μπαίνει σφήνα στις υποψηφιότητες των άλλων δελφίνων. Ο Βασίλης - Φοίβος Αξιώτης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1985 στην Αθήνα. Είναι Πολιτικός Μηχανικός και απόφοιτος Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Με δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ομιλίες ανά την Ελλάδα, προσπαθεί να πετύχει το στόχο που για πολλούς φαντάζει ακατόρθωτος. Να ανέβει τα σκαλιά της ιεραρχίας και να γίνει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Δεν θα σχολιάσουμε ούτε τους άλλους υποψηφίους ούτε την πολιτική τους ταυτότητα μέσα από τα γραφεία πρώην υπουργών και κομματικών παραγόντων. Θα σταθούμε μόνο στο γεγονός ότι ένας 25αρης μέσα από τα σπλάχνα της Νεολαίας, δίνει τον αγώνα του με μόνο όπλο τις ιδέες του..

Καλή τύχη Βασίλη-Φοίβο Αξιώτη!