Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Είχαμε χρόνια να ακούσουμε ομιλία πολιτικού αρχηγού που θα αναφέρετε στη Μεγάλη Ελλάδα και τα ιστορικά δίκαια του Ελληνισμού στις απέναντι ακτές του Αιγαίου. Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και με τη Νεολαία να ζητωκραυγάζει, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεκίνησε ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών. Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα και δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους κατά καιρούς τον αμφισβήτησαν

Posted on Πέμπτη, Απριλίου 30, 2009 by Unknown

2 comments

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Posted on Δευτέρα, Απριλίου 27, 2009 by Unknown

1 comment

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Η Ν.Δ. βουλιάζει και ως γνωστόν υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Κάπως έτσι φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση του γνωστού και επί πολλά χρόνια στελέχους της Ν.Δ. Μπάμπη Καραθάνου, του οποίου την προσχώρηση στο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης, το Σάββατο, σε ομιλία του στη 3η Συνδιάσκεψη της Νεολαίας του.

Ο Μπάμπης Καραθάνος θα λάβει μάλιστα και την 4η θέση του Ευρωψηφοδελτίου, προκαλώντας νέα φιλολογία για τις τρεις πρώτες. Μήπως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μας προετοιμάζει και για άλλες τέτοιες εκπλήξεις; Μέχρι τώρα έχει ακουστεί το όνομα του συμβούλου του πρωθυπουργού κύριου Νίκου Καραχάλιου ενώ πολλά ακόμη βρίσκονται στη λίστα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο γραφείο του δέχεται συνεχώς τόσο τηλέφωνα όσο και εκ του σύνεγγυς πολλά παλιά και καινούργια στελέχη της Ν.Δ. που μπροστά στην καταστροφή τον θεωρούν ως τη μόνη σωτηρία για το προσωπικό και κομματικό τους ξεβάλτωμα. Βρε πως τα φέρνει ο καιρός!

Για περισσότερες πληροφορίες για την αποκλειστικότητα εδώ

Posted on Κυριακή, Απριλίου 26, 2009 by Unknown

6 comments

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Στατιστικής Υπηρεσίας για θέματα Εργασίας των ΗΠΑ, ο αριθμός των επαγγελματιών blogger έχει ξεπεράσει τον αριθμό των προγραμματιστών, των προέδρων και γενικών διευθυντών επιχειρήσεων, των πυροσβεστών και ήδη «απειλεί» τον αριθμό των δικηγόρων.

Πάνω από 452.000 blogger στις ΗΠΑ, ζουν αποκλειστικά από αυτή τους την ενασχόληση ενώ αρκετές χιλιάδες άλλοι κερδίζουν ένα αξιοπρεπές συμπλήρωμα του εισοδήματός τους από άλλες δουλειές. Μόλις 100.000 περισσότεροι είναι οι δικηγόροι. Παρ’ όλα αυτά το ποσοστό των blogger που αμείβονται δεν ξεπερνά το 2% του συνόλου των ενεργών bloggers που σήμερα φτάνει τα 20 εκατομμύρια. Σύμφωνα όμως με όλες τις έρευνες το ποσοστό αυτό αυξάνεται δραματικά χρόνο με το χρόνο.

Ενας blogger του οποίου το ιστολόγιο επισκέπτονται 100.000 μοναδικοί επισκέπτες (unique visitors) ανά μήνα μπορεί να φτάσει να κερδίζει πάνω από 75.000 δολάρια το χρόνο κι αυτό μεταφράζεται σε 75 με 200 δολάρια ανά δημοσίευμα (post). Κύρια πηγή εσόδων είναι τα διαφημιστικά banner που φιλοξενούνται στα ιστολόγια, είναι πολλοί όμως εκείνοι που πληρώνονται «με το κομμάτι» για να προβάλουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, προϊόντα ή υπηρεσίες συγκεκριμένων εταιρειών. Πολλοί blogger προσλαμβάνονται επίσης ως σύμβουλοι για θέματα Κοινωνικής Δικτύωσης και Επικοινωνίας από μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις με εισοδήματα που αγγίζουν ή και ξεπερνούν τα 200.000 δολάρια το χρόνο. Είναι αξιοσημείωτο το ότι κανένας επαγγελματίας Blogger δεν έχει υιοθετήσει κάποιου είδους συνδρομητικό μοντέλο χρέωσης για την πρόσβαση στο ιστολόγιό του.

Κι ενώ η μπλογκόσφαιρα αναφέρεται πλέον και ως η «Πέμπτη Εξουσία» λόγω της παρέμβασής τους στα πολιτικά πράγματα, στις ΗΠΑ, οι λειτουργοί της «Τέταρτης Εξουσίας» δείχνουν να φυλλοροούν. Μέσα σε διάστημα πέντε μόλις χρόνων ο αριθμός των εργαζομένων στα ΜΜΕ που είχαν ως βάση τους την αμερικανική πρωτεύουσα μειώθηκε κατά 79%.
Κάποιοι, όπως η Wall Street Journal, μιλούν για το blogging ως το επάγγελμα του μέλλοντος. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως «μόδα είναι, θα περάσει» μόλις τα παραδοσιακά ΜΜΕ βρουν το δρόμο τους στο διαδίκτυο. Και κυρίως τα χρήματα που θα τα κρατήσουν και πάλι όρθια.

το διαβάσαμε: Citypress-gr

Posted on Παρασκευή, Απριλίου 24, 2009 by Unknown

No comments

vol.2 Συνέντευξη πτυχιούχου φοιτητή από το αμαρτωλό τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας

Λέγεται ότι το Πάντειο είναι το φυτώριο των αφελληνισμένων συνειδήσεων. Βρήκαμε τον προσφάτως αποφοιτήσαντα φοιτητή Βαγγέλη Κ., ο οποίος σε μία σύντομη συνέντευξη μας σόκαρε.

Βαγγέλη, ποιοι καθηγητές κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα στο Πάντειο;

Υπάρχουν στο Πάντειο καθηγητές, όπως ο Αλέξης Ηρακλείδης που διδάσκουν ότι τα ΣΚΟΠΙΑ πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία και ότι δεν επέλεξαν για νονό τους την Ελλάδα και το ότι εμείς αποκαλούμαστε Έλληνες συμβαίνει κατά παραχώρηση της αντικειμενικής αλήθειας που είναι άλλη. Αποκαλώντας παράλληλα τον Κωνσταντίνο Παπαρρηγόπουλο επιστημονικοφανή εθνικιστή και ξεπερασμένο ιστοριογράφο. Ότι η Τουρκία απειλείται περισσότερο από την χώρα μας παρά το αντίθετο. Ότι είναι παράλογο να εξοπλίζονται στρατιωτικά τα νησιά μας χωρίς να έχει εκδηλωθεί πρώτα μία τουρκική στρατιωτική επιχείρηση καταλήψεώς των.

Καθηγητές όπως ο Πεσμαζόγλου (βλέπε πλήρες προφίλ του "καθηγητή) που ισχυρίζεται ότι για την Μακεδονία υπάρχουν 73 διαφορετικοί χάρτες και ότι είναι παραλογισμός να διεκδικεί η χώρα μας την ελληνικότητά της Μακεδονίας και ακόμη ότι το έθνος είναι ένα συλλογικό φαντασιακό κατασκεύασμα (με λίγα λόγια επιχειρούν να βγάλουν τρελό όποιον δεν τοποθετείται στον ακραίο διεθνισμό).

Καθηγητές όπως ο Γιάννης Γιαννουλόπουλος που διδάσκει το μάθημα της ιστορίας της Αλβανίας, αλλά και Ελληνική Ιστορία και ο οποίος αποκαλεί τους Σκοπιανούς Μακεδόνες ακόμα και δημοσίως.

Καθηγητές όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος με το ΚΕΜΟ ο οποίος θεωρεί ότι στην Ελλάδα καταπιέζονται οι Μακεδόνες ως μειονότητα, οι οποίοι όμως δεν είναι Έλληνες και δε μπορούν να μιλήσουν την μητρική τους γλώσσα, την μακεδονική (!!!) και ότι στην Θράκη μας οι Έλληνες Μουσουλμάνοι που προστατεύονται από την Ελληνική Πολιτεία δεν είναι Έλληνες αλλά Τούρκοι και μάλιστα ότι δεν πρέπει να τους αποκαλούμε Έλληνες Μουσουλμάνους, αλλά Τούρκους κατά ευθεία παράβαση της συνθήκης της Λωζάννης που ομιλεί μόνο για θρησκευτικές μειονότητες και όχι για μία εθνική μειονότητα.

Σε τι αποσκοπεί αυτό το ανθελληνικό μένος;

Σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί με το λόγο και τις σκέψεις που αναπτύσσουν, δομούν κείμενα τα οποία σχηματίζουν μία νέα ελληνική ιστοριογραφία, η οποία είναι υπεύθυνη για την διαμόρφωση ενός συλλογικού ασυνειδήτου ενοχών και εντροπής για την εθνική μας ταυτότητα στο χώρο των φοιτητών κατά καταστρατήγηση του άρθρου 16 του Συντάγματος που επιτάσσει ανάπτυξη εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης ως σκοπό της δημοσίας εκπαιδεύσεως. Δεν θα εγράφοντο δε τέτοια κείμενα για την Ελλάδα από κανένα πανεπιστήμιο της Ευρώπης ή του Κόσμου. Παρόμοια πράγματα ίσως να κατεγράφοντο από κεμαλιστές στρατηγούς της Άγκυρας, από εντολοδόχους του Γκρουέφσκι και ίσως από στελέχη του UCK.

Αντίθετες φωνές δεν υπάρχουν; Τι αντιμετώπιση έχει ένας φοιτητής που θα φέρει αντιρρήσεις σε όσα διδάσκουν;

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι τουλάχιστον στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας πλειοψηφούν συντριπτικά, εναλλασσόμενοι μάλιστα στις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Τμήματος διώκουν συστηματικά τις πατριωτικές ιδέες των φοιτητών, τιμωρώντας την απόκλιση και επιβραβεύοντας την ευθυγράμμιση με τα καινοφανή ανθελληνικά ιδεολογήματά τους για να καταλάβετε την ιδεολογική τρομοκρατία που υφίστανται συν τοις άλλοις οι νέοι στα πανεπιστήμια σήμερα.

Αλλά το βασικό γνώρισμα όλων αυτών είναι ότι έχουν ωφεληθεί από την εξουσία, ότι έχουν πλημμελή επιστημονική κατάρτιση, ότι έγιναν καθηγητές με δημόσιες σχέσεις και ότι κάθε φορά που αδυνατούν να εξουδετερώσουν επιχειρήματα πατριωτών φοιτητών, ακολουθούν την πάγια τακτική της περιθωριοποίησής τους στα μάτια των συμφοιτητών τους, αποκαλώντας τους ακραίους ή και μεροληπτώντας στην βαθμολόγησή τους.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο τεύχος 16 (Μάρτιος 2009) του διμηνιαίου περιοδικού Patria.

Σημ. Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι στο συγκεκριμένο τμήμα παράγεται ανθελληνική προπαγάνδα με αναπαραγωγή στις επόμενες γενιές των επιστημόνων της Ιστοριογραφίας. Αυτός ο φαύλος κύκλος δεν πρόκειται φυσικά να σταματήσει αφού με το προκάλυμμα του αυτοδιοίκητου των Πανεπιστημίων και της "αγωνιστικής" αριστεράς, κάποιοι εκτελούν εντολές ξένων συμφερόντων. Και αν βάλουμε και την ροπή προς τον Σύριζα μεριά που έχουν ορισμένοι εξ αυτών των καθηγητάδων νομίζω πως εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα με τι έχουμε να κάνουμε. Ο φάκελος φυσικά δεν κλείνει!

Posted on Παρασκευή, Απριλίου 24, 2009 by Unknown

13 comments

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Η Υπουργός Εξωτερικών προκαλεί για μια ακόμη φορά το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων με την παρέμβασή της στο να μη δοθούν πολεμικά σκάφη προκειμένου να μεταβούν οι Ευρωπαίοι ευρωβουλευτές της ΙΝD/DEM στο ακριτικό Αγαθονήσι προκειμένου να συνεδριάσουν με θέμα τη λαθρομετανάστευση. Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια ώρα τουρκικά μαχητικά πετούν πάνω απ το νησί συνεχώς, προκειμένου να μη δώσουν ελεύθερο πεδίο σε κανέναν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κύριος Γιώργος Καρατζαφέρης προβαίνει σε τέτοια πράξη. Ακόμα θυμόμαστε την συνεδρίαση που έγινε στη Βεργίνα, όπου εν μέσω των διαδικασιών προσχώρησης των Σκοπίων στις υπο ένταξη χώρες της Ε.Ε., ευρωβουλευτές από μεγάλα κόμματα της Ευρώπης θαύμαζαν την πραγματική Μακεδονία!


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ με αυτή την συμβολική κίνηση, στέλνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδίως στα ελληνικά κόμματα: Από το χέρι μας περνάει να μας ακούσει η Ευρώπη. Γιατί ο κύριος Καραμανλής ή ο κύριος Παπανδρέου δεν κάνουν κάτι ανάλογο; Αφήστε τις διακοπές στο Παρίσι και την Ελβετία και ελάτε να σώσουμε την Ελλάδα!

Posted on Τετάρτη, Απριλίου 15, 2009 by Unknown

No comments

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Αυτό κι αν είναι είδηση! Στη Μολδαβία, μετά τις πρόσφατες εκλογές και τη νίκη του Κομμουνιστικού κόμματος του Βλαντιμίρ Βορονίν, νέοι κυρίως Μολδαβοί, ξεχύθηκαν στους δρόμους, εισέβαλαν στο μολδαβικό Κοινοβούλιο διαμαρτυρόμενοι για την επανεμφάνιση του κομμουνισμού στην εξουσία.

Κάτι τέτοιο βέβαια έχει οδηγήσει την χώρα σε κατάσταση πολιορκίας αφού εκατοντάδες είναι οι διαδηλωτές που συρρέουν στην πρωτεύουσα. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος μιλά για φασίστες που προσπαθούν να ανατρέψουν την δημοκρατία στη χώρα, ενώ υπονοεί δάκτυλο της αντιπολίτευσης.

Οι εξεγερθέντες νέοι βαστάζοντας την σημαία της Ε.Ε., τρέμουν στην ιδέα η μαστιζόμενη από τη φτώχεια χώρα τους να βρεθεί ξανά κάτω από την κυριαρχία του κομμουνισμού, καθώς κάτι τέτοιο φέρνει δυσάρεστες μνήμες στην Ανατολική Ευρώπη. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που χώρα της Ανατολ. Ευρώπης εκλέγει κομμουνιστικό κόμμα. Φωνάζοντας "Ελευθερία" και "Θέλουμε την Ε.Ε." οι νέοι της Μολδαβίας αρνούνται κάθε υποστήριξη στο νέο κομμουνιστικό καθεστώς. Βέβαια καμία σχέση δεν έχει με τα παλιά Σοβιετικά καθεστώτα, καθώς πλέον έχουν βάλει αρκετό νερό στο κρασί τους.

Η αντιπολίτευση μιλάει για νοθεία καθώς αποκλείουν το ενδεχόμενο το Κομμουνιστικό Κόμμα να έχει πάρει τόσο μεγάλα ποσοστά που να αγγίζουν την πλειοψηφία. Η μόνη χώρα που απέστειλε άμεσο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο ήταν η Ρωσία και ο πρόεδρος Μεντβέντεφ, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κομμουνιστή πρόεδρο.

Η Μολδαβία με το μηνιαίο εισόδημα να μην ξεπερνάει τα 350$ και με χιλιάδες Μολδαβούς να βρίσκονται μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στέλνει το μήνυμα. Ο κομμουνισμός είναι παρελθόν και καμία νεκρανάσταση δεν θα τον φέρει πίσω...

Τις αντιδράσεις των νέων Μολδαβών ας τις βλέπουν οι νέοι σύντροφοι εδώ στην Ελλάδα μπας και ξυπνήσουν...

Posted on Τρίτη, Απριλίου 07, 2009 by Unknown

4 comments

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009


Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, εν όψει της διαδήλωσης ενάντια στην 60ή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο έκανε τη παρακάτω δήλωση:
«Δεν ξέρω πώς ηχεί στα αυτιά των άλλων λαών της Ευρώπης η λέξη "ΝΑΤΟ", όμως στα αυτιά του ελληνικού λαού ακούγεται σαν κατάρα.
Γιατί σημαίνει ξένες επεμβάσεις, εμφύλιο πόλεμο, εθνικές καταστροφές, αστυνομοκρατία, δικτατορία και εθνική αιμορραγία, λόγω των υπέρογκων οικονομικών δαπανών που η Ατλαντική Συμμαχία μάς επιβάλλει σε βάρος της οικονομικής και της κοινωνικής μας ανάπτυξης και ευημερίας.

Στην ουσία το ΝΑΤΟ και ιδιαίτερα μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης και τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πειθήνιο όργανο στη διάθεση της αμερικανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής, υπεύθυνο για τα χιλιάδες ανθρώπινα θύματα και τις αμέτρητες καταστροφές, με στόχο αθώους λαούς στα Βαλκάνια, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και στη Γάζα. Ενας μηχανισμός πολέμου που επιμένει να διατηρεί την οικουμένη σε ζώνες καλές και κακές και σε λαούς Α και Β κατηγορίας με όπλο την αναζωπύρωση του μίσους και της διχόνοιας.

Σήμερα με τη βαθιά οικονομική κρίση που βυθίζει με γρήγορους ρυθμούς σε χάος την υπερδύναμη και τους δορυφόρους της, καταντά γελοία και επικίνδυνη η διατήρηση αυτού του κολοσσιαίου μηχανισμού που απορροφά δισεκατομμύρια Ευρώ εν ονόματι ενός κοινωνικού και οικονομικού συστήματος που βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν, αυτοί οι δήθεν "ανώτεροι" λαοί που αποτελούν το ΝΑΤΟ να εξακολουθούν να διατείνονται ότι εκπροσωπούν τον ελεύθερο και γι' αυτό "ανώτερο" κόσμο με το δικαίωμα να τιμωρούν τους "κατώτερους" λαούς για να τους επιβάλουν το σύστημά τους; Και ποιο σύστημα; Της άγριας εκμετάλλευσης και της θεοποίησης του Χρήματος που σήμερα τους καταδικάζει σε στρατιές ανέργων και αύριο πεινασμένων και εξαθλιωμένων εργαζομένων;

Δεν φταίνε, όμως, μόνο οι εξουσιαστές, οι ολιγάρχες και οι πολιτικοί και στρατηγοί που τους στηρίζουν αλλά φταίνε και οι λαοί που τους ανέχονται. Πού είναι τα συνδικάτα; Πού είναι τα φλογερά νιάτα; Πού είναι οι στρατιές των εργαζομένων που ειδικά γι' αυτούς έφτασε ήδη η ώρα της μεγάλης δοκιμασίας; Και πώς η Ευρώπη των 300 εκατομμυρίων επιτρέπει σε μια χούφτα πολιτικούς και στρατηγούς να δαπανούν δισεκατομμύρια Ευρώ εν ονόματι δήθεν της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όταν η μεγάλη κρίση χτυπά τις ίδιες τις χώρες τους και η μοναδική ελευθερία που τους απομένει είναι η ελευθερία στην ανεργία, στην υπανάπτυξη και αύριο στην εξαθλίωση;

Δεν είναι, λοιπόν, μόνο ανήθικο να τολμάμε σήμερα να θεωρούμε το ΝΑΤΟ δύναμη ελευθερίας και δικαιοσύνης αλλά και καταστροφικό για την οικονομία της Ευρώπης. Σκεφθείτε μόνο πόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας θα εξασφάλιζε αυτός ο πακτωλός των χρημάτων που τώρα διατίθεται σε πολέμους, καταστροφές και σφαγές αμάχων.

Γι' αυτό έπαψε πια η εποχή των λόγων και είναι ιστορική ανάγκη να μπούμε στην εποχή των έργων. Με σύνθημα τη διάλυση του ΝΑΤΟ, που εκτός όλων των άλλων σαν τυφλό όργανο των στρατηγών του Πενταγώνου και της αμερικανικής πολιτικής έχει αποστολή να μην αφήσει την Ευρώπη να ορθοποδήσει. Μια Ευρώπη που θα ανήκει στους λαούς της και όχι στους στρατηγούς των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.

Μίκης Θεοδωράκης»
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Posted on Πέμπτη, Απριλίου 02, 2009 by Unknown

3 comments

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Posted on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009 by Unknown

No comments