Η Υπουργός Εξωτερικών προκαλεί για μια ακόμη φορά το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων με την παρέμβασή της στο να μη δοθούν πολεμικά σκάφη προκειμένου να μεταβούν οι Ευρωπαίοι ευρωβουλευτές της ΙΝD/DEM στο ακριτικό Αγαθονήσι προκειμένου να συνεδριάσουν με θέμα τη λαθρομετανάστευση. Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια ώρα τουρκικά μαχητικά πετούν πάνω απ το νησί συνεχώς, προκειμένου να μη δώσουν ελεύθερο πεδίο σε κανέναν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κύριος Γιώργος Καρατζαφέρης προβαίνει σε τέτοια πράξη. Ακόμα θυμόμαστε την συνεδρίαση που έγινε στη Βεργίνα, όπου εν μέσω των διαδικασιών προσχώρησης των Σκοπίων στις υπο ένταξη χώρες της Ε.Ε., ευρωβουλευτές από μεγάλα κόμματα της Ευρώπης θαύμαζαν την πραγματική Μακεδονία!


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ με αυτή την συμβολική κίνηση, στέλνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδίως στα ελληνικά κόμματα: Από το χέρι μας περνάει να μας ακούσει η Ευρώπη. Γιατί ο κύριος Καραμανλής ή ο κύριος Παπανδρέου δεν κάνουν κάτι ανάλογο; Αφήστε τις διακοπές στο Παρίσι και την Ελβετία και ελάτε να σώσουμε την Ελλάδα!