Όπως είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και σημερινός πρωθυπουργός, Γιωργάκης Παπανδρέου, η κυβέρνηση του ξεκίνησε τις συνεργασίες με αποκόμματακαι συνιστώσες. Την αρχή έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ξεκίνησε φουριόζος προκειμένου να μας αποδείξει ότι θα τα καταφέρει με την δημόσια τάξη

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (!) όπου συζητήθηκαν θέματα όπως η αστυνομική αυθαιρεσία, η κατάσταση των λαθρομεταναστών (ευγενιστί προσφύγων) καθώς και για την απειλητική διάθεση των κατοίκων στους ανήμπορους μετανάστες.

Ο κύριος Χρυσοχοϊδης υποσχέθηκε ότι θα φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη αυτών των ψυχικά άρρωστων κατοίκων που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Γι' αυτό το λόγο υποσχέθηκε ότι θα γίνει διαγωνισμός για πρόσληψη κοινωνιολόγων και μεταναστών με ρόλο υποστηρικτικής ομάδας. Οι κοινωνιολόγοι θα βγάζουν πιστοποιητικά ξενοφοβικής συμπεριφοράς και οι μετανάστες θα είναι οι μπάτσοι των αστυνομικών (θα ρίχνουν και καμιά ψιλή άμα λάχει)..

Περιμένουμε τις γκιλοτίνες που θα στηθούν στην πλατεία για τους αντιφρονούντες...
Welcome to Jeffry's HELL!