Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου και την παραίτηση του Πρωθυπουργόυ και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κων/νου Καραμανλή, ήρθε η ώρα για αποφάσεις.

Σε αυτή τη διεργασία καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να ενώσουν τη φωνή τους προκειμένου η παράταξη να βγει από το τέλμα που κάποιοι επιδιώκουν να την ρίξουν.

Παράλληλα αναζητείται διέξοδος και ιδεολογικός επαναπροσδιορισμός του κόμματος ενόψει των επικείμενων εκλογών την επόμενη τετραετία. Γι' αυτό το λόγο

είναι ιδιαίτερα σημαντική η κατάθεση απόψεων και προτάσεων για την Παράταξη που θα επανέλθει στον ίσιο δρόμο. Γι' αυτό το λόγο τόσο αυτό το blog όσο και μέσω των άλλων μέσων που διαθέτουμε, θα δοθεί ελεύθερο βήμα στον κάθε Νεοδημοκράτη και την κάθε Νεοδημοκράτισσα να αναπτύξει τις θέσεις και τους προβληματισμούς τους. Το ίδιο ισχύει και για όσους από μας παροικούν στην Ιερουσαλήμ των υπολοίπων παρατάξεων και ιδεολογιών.

Γιατί δεν αφορά μόνο το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Αφορά πρωτίστως το μέλλον του τόπου! Ας ξεκινήσει λοιπόν ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος!

Μπείτε στο νεοσύστατο Facebook group Για τη Νέα Δημοκρατία του Αύριο και πάρτε μέρος στον μεγάλο διάλογο πουμόλις ξεκίνησε!