Φαίνεται ότι για τους «συντρόφους», κυβερνήτες από δευτέρα της χώρας, οι φωτογραφίες με έγχρωμα παιδάκια, αποτελούν κάποιο φετίχ. Έτσι λοιπόν, μετά την Τριαρίδου το ίδιο αποφάσισε να κάνει και μία πιο «προβεβλημένη» και «λαμπερή» υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών. Ο λόγος για την κυρία Άννα Ραγκούση Νταλάρα, η οποία στην ιστοσελίδα της και συγκεκριμένα στην σελίδα «οι θέσεις μου» έχει ως κεντρική φωτογραφία τον εαυτό της να αγκαλιάζει ένα μικρό έγχρωμο κοριτσάκι, κάτω από μία επιβλητική φωτογραφία του Τσέ Γκεβάρα.


Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία είναι από επίσκεψη της Ραγκούση - Νταλάρα στην Αβάνα, αλλά καταλαβαίνουμε ποιες ακριβώς είναι οι προτεραιότητες της υποψήφιας βουλευτού, η οποία μάλιστα έχει αρκετές πιθανότητες - λόγω ονομάτων - να εκλεγεί βουλευτής.
Οι προτεραιοτητές της όπως η ίδια της κυριαρχεί; Διαβάστε τις, για να καταλάβετε που βαδίζουμε με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση: «Δίνω έμφαση ιδίως στα ζητήματα του πολιτισμού και της πολιτιστικής παραγωγής, της πνευματικής ιδιοκτησίας, της θεσμικής κατοχύρωσης της καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά και στην αντιμετώπιση των συσσωρευμένων καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, των γυναικών των συνταξιούχων, των μεταναστών, των προσφύγων, αξιοποιώντας την εμπειρία μου, τις γνώσεις και τις δυνατότητες μου.»

Αν είσαι «καλλιτέχνης» (αποκλειστικα θολοκουλτουριάρης υποθέτουμε), πρόσφυγας, μετανάστης και λοιπά, τότε αυτή πρέπει να είναι η επιλογή σου. Για όλους εμάς που γεννηθήκαμε Έλληνες, δεν καταφέραμε να μπούμε στο καλλιτεχνικό κύκλωμα, και δουλεύουμε πληρώνοντας φόρους, η κ. Νταλάρα δεν έχει να πει κουβέντα.
Αλλά τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς; Αν σε αυτή την χώρα έχεις την ατυχία να γεννηθείς, Έλληνας, άντρας και δεν ανήκεις σε κάποια συγκεκριμένη «ευπαθή» ομάδα, σε βλέπουν απλά σαν γαϊδούρι, που μόνο για να κουβαλάς κάνεις...
Πάντως αυτή η μανία των συντρόφων με την πολυπολιτισμικότητα, κοντεύει να φτάσει αυτή του Προκόπη Παυλόπουλου. Και ακόμη δεν έγιναν κυβέρνηση. Δύσκολα τα χρόνια που έρχονται...



Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ